Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za troubu?

Od: petrapetina odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, poradi někdo co je to za troubu? Diky
Co je to za troubu?
Co je to za troubu? #2
Co je to za troubu? #3

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V první řadě je hodně neudržovaná. Dolní obrázek je normální horkovzdušná trouba. Vzhledem se podobá značce Beko. Co Vás vlastně zajímá? Značku trouby musíte Vy vidět. Na fotografii to vidět není.

tak předně je to dvojitá trouba :)

To jsem viděla také, že to je "něco" dvojitého. Proto píši, že to co je na druhé fotce, je horkovzdušná trouba. Co je nahoře nevím, asi nějaký gril.

berger*
hodnocení

0x

Toto jsem už někde viděl. Nebyla na tom značka výrobce /kvalitní dělá tuším AEG a Bosch,ti je mají podepsané/ a když jsem se zeptal,prý to koupili v Ikea,značka asi Framid anebo podobně... Hrozný stroj...*smich*

Aha, tak to bude asi někdo nabízet k prodeji. Ale takto špinavé a bez dalších informací, bych to teda nekoupila ani náhodou.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ta trouba toho má již hodně za sebou , ať už je to jakýkoliv typ- nechtěla bych ani zadarmo.

hodnocení

0x

Podle některých detailů Bosch nebo dobře opsaný Bosch.

Zvenku ale vypadá jako ikea-blog.cz/...

doplněno 18.07.19 20:00:

manualslib.com/...

trouba
hodnocení

0x

Značku neznám, ale přesně takovou vyměňovali u nás ve školní jídelně. Něco podobného v menším provedení se běžně prodává

electronic-star.cz/...

Dotaz snad nezněl kdo chce a nebo nechce tuto troubu.

hodnocení

0x

To, co vidím na dolním obrázku je horkovzdušná trouba poněkud hodně jetá. :-D

petrapetina
hodnocení

Moc díky za odpovědix, nešlo mi o značku, to vím že je z Ikea, ale zajímalo mne k čemu jsou dobré takto dvě trouby nad sebou, k čemu slouží.

Trouba je součástí kuchyně kterou jsme koupili s domem.

Dvě trouby jsou vhodné pro rodinu, ve které se neustále vaří a peče. Nebo pro ženu, která peče na svatby. Převážná většina hospodyněk by dvě trouby využila snad jen před Vánocemi.

kami*
hodnocení

0x
Mám pocit, že dvě trouby mohou hlavně sloužit k ušetření času v kuchyni pro ženu o víkendu. Dříve byli muži zvyklí, že o víkendu je vždy moučník. To pro ženu znamená skoro hodinu pečení v troubě. Ale čas ušetří jen lidem, kteří milují grilované kuře více, než pečené. Pak nečekají, až trouba ugriluje maso a honem dát péct koláč. Pro zapečené sýrové povrchy pokrmů bych asi druhou troubu nezapínala, když mám už vyhřátou jednu, ale nevím. Nemáme dvě.
kami*
Pro pečení vánočního cukroví bych používala jen dolní horkovzdušnou troubu i dva plechy nad sebou. V troubě s topnou spirálou nahoře by nemuselo být cukroví ideálně propečené.
K čemu slouží v troubě topná spirála nahoře obecně, vám poradí i prodavač elektra. Jde o troubu na grilování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]