V první řadě je hodně neudržovaná. Dolní obrázek je normální horkovzdušná trouba. Vzhledem se podobá značce Beko. Co Vás vlastně zajímá? Značku trouby musíte Vy vidět. Na fotografii to vidět není.
Toto jsem už někde viděl. Nebyla na tom značka výrobce /kvalitní dělá tuším AEG a Bosch,ti je mají podepsané/ a když jsem se zeptal,prý to koupili v Ikea,značka asi Framid anebo podobně... Hrozný stroj...
Dvě trouby jsou vhodné pro rodinu, ve které se neustále vaří a peče. Nebo pro ženu, která peče na svatby. Převážná většina hospodyněk by dvě trouby využila snad jen před Vánocemi.
Mám pocit, že dvě trouby mohou hlavně sloužit k ušetření času v kuchyni pro ženu o víkendu. Dříve byli muži zvyklí, že o víkendu je vždy moučník. To pro ženu znamená skoro hodinu pečení v troubě. Ale čas ušetří jen lidem, kteří milují grilované kuře více, než pečené. Pak nečekají, až trouba ugriluje maso a honem dát péct koláč. Pro zapečené sýrové povrchy pokrmů bych asi druhou troubu nezapínala, když mám už vyhřátou jednu, ale nevím. Nemáme dvě.
kami*
Pro pečení vánočního cukroví bych používala jen dolní horkovzdušnou troubu i dva plechy nad sebou. V troubě s topnou spirálou nahoře by nemuselo být cukroví ideálně propečené. K čemu slouží v troubě topná spirála nahoře obecně, vám poradí i prodavač elektra. Jde o troubu na grilování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.