Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lagy a restart po extrémním zahřátí telefonu

Od: toomy2875 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

před spaním jsem měl zapnutou relativně náročnou aplikaci, která se po mém usnutí nevypnula. Bežela celou noc a ráno telefon hlásil teplotu větší, než je pracovní teplota. Telefon se od té doby zasekává a dost často i restartuje i při nejmenších úkonech jako je zapnutí aplikace kontakty, hudba, počasí či jen pouhé zadání pin kódu a hesla. Do této chvíle jsem s ním neměl sebevětší problémy. Zkoušel jsem i tovární nastavení, bohužel se stejným výsledkem. Logicky se tedy domnívám, že by se mohlo jednat o poškození hardwaru. Jedná se o Honor 7 lite. Byl bych rád alespoň za rady čím by to mohlo být a kolik by mohla stát oprava ( a jestli má ještě vůbec smysl).

Děkuji :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Pokud je v záruce, reklamoval bych, že se přehřívá a seká-z ničeho nic, ať ti dají nový "vnitřek". Dával si optimalizace a tov. nastavení a nic. Je to chyba technologie. Pokud je po záruce, poptal bych se na cenu opravy a vyhodnotil co dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]