Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme pračku Ardo TL 800 EX a poslední dobou se při praní i při odstřeďování ozývá bouchání.
Původně jsem si myslel, že to mohou dělat tlumiče, ale po rozdělání jsem zjistil, že se při
otáčení bubnu prohýbá bočnice a tím vzniká tento hluk. Ale měl bych dotaz.
Pomůže vyměnit bočnice, nebo ono prohýbání bočnice může vznikat například poškozeným
ložiskovým domečkem... Mám obavy, abych nevyhodil dvanáct stovek za bočnici a nedělalo to stále.
Děkuji za Vaše rady
Petr
nejspíš se blíží konec,u mne se rozpadl nálitek na ocelocé hřídeli který byl přinýtován k bubnu a za nový díl nebudou vědět co za něj maj chtít...
. Je to vyrobeno z nějaké slitiny podobné jak se vyrábějí angličáky a prášek na praní který se pořádně nerozpustí se usazuje a žere a žere...od té doby co používáme "tekuté " prášky na nové pračce je klid...
pračku Ti zničí ty uzasené a nezozpuštěné zbytky a né vodní kámen,to jsem viděl jen v televizi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.