Nejste přihlášen/a.
Je možné připojit přes kabel HDMI tablet N900T a notebook LENOVO? Oba přístroje starší, kolem 5 let.
Fotky z tabletu můžeš přeposlat na notebook přes 1) Wi-Fi
2) bluetooth
3) nahrát na vloženou SD kartu v tabletu a přes slot/ adaptér do noťasu
Záleží jestli všechny přístroje mají zabudované WiFi, bluetooth a u tabletu slot na SD kartu-v notebooku slot nebo použít USB adaptér SD karet. Pokud jsou obrázky v jiném formátu, existují programy/aplikace na převod formátů obrázků/fota.
tak wi-fi tam na pokojích nebude, bluetooth mohu zkusit, ale zdálo se mi to dost pomalé a jak to nahrát na vloženou SD kartu, když nemám připojení přes USB? Jedině do tabletu vložit kartu z foťáku, nahrát do tabletu a pak vložit původní kartu a přehrát to na ní.
S tou SD kartou mi to přijde nejrozumnější. Otázkou je volné místo na tabletu na dočasná fota/videa. K SD kartě (na kopírování) není potřeba USB kablík, SD karta se strká přímo do tabletu. Jinak k "loňskému" problému nefunkčnosti USB kablíku k tabletu: Nekupovala si nový USB kablík (případně komplet s nabíječkou) a ten už po propojení tabletu s noťasem neumožňuje posílat fotky/data? Jsou totiž vyráběny USB kablíky buď jako "jen nabíjecí" nebo "datovo-nabíjecí". Ty "jen nabíjecí" slouží pouze k nabíjení tabletu a ty "datovonabíjecí" slouží jak k nabíjení, tak ke vzájemné komunikaci tabletu a např. noťasu.
trochu jsem tu odpověď popletla. Poslední věta měla být: tak jsem si myslela, že by to třeba nějak šlo přes hdmi, spojit totoaparát s tabletem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.