Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte, někdo, jestli existuje ke stažení ROMka IOS pro Lenovo A7000? Našel jsem ji jen pro typ Lenovo K3 note (skoro stejný mobil jako Lenovo A7000 - pouze pár rozdílů jako jiná frekvence procesoru, větší rozlišení, větší baterka a lepší foťák). Šlo by to třeba nějak upravit, abych to mohl nahrát na svůj mobil?
Děkuji za všechny odpovědi.
Neexistuje, minimálně ne v použitelné podobě a to by se nejspíš týkalo většiny telefonů. Na XDA jde sehnat třeba MIUI 9, které je v podobném stylu.
Jak to myslíte, nepoužitelný?
Mimochdem požívám MIUI 10, ale jen mě zajímalo, jak se bude mobil chovat, když tam nahraju IOS.
Našel jsem na YouTube nějaké video, kde to instalovali na Lenovo K3 Note. Instalovali to přes TWRP, a když jsem ten zip soubor stáhnul a rozbalil, tak to bylo jako normální ROMka - soubory system, boot, logo, recovery atd. takže mám z toho pocit, že je to normálně IOS předělaný na jiný typ mobilu než od Applu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.