Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zvažuji nákup reproduktoru LG FH6 a jelikož bych jej chtěl používat nejen doma, ale sem tam i v autě a reproduktor je nutno napájet ze sítě, tak by mě zajímalo, jestli to bude možné a funkční, co se týče výkonu, když použiju tuhle nebo jakoukoliv jinou redukci do auta z 12 na 230V - Belkin AC Anywhere 300W.
Děkuji za pomoc!
Odkazy výrobků přikládám níže:
...tento model měniče dokáže napájet přenosná zařízení na cestách při maximálním kontinuálním výkonu 300W (max. špičkový výkon 500W),
příkon reproduktoru je 155W ale výkon udávají 600W
neznamená to problém?
Hudební výkon je udáván jako výkon při ideálním zdroji proudu a dejme tomu třeba i napětí (Nortonova A Teveninova věta)... Ale zpravidla je to blábol... Kde se výrobci hloupě předvádějí... Tak bych se toho nebál... Měnič chce zkusit, bývá problém rozběh, tady to je pravděpodobně nabití kondenzátorů pulzního zdroje, který si myslím, že tam bude (transformátor je dneska dražší) ...
Jinak pro zajímavost mám doma domácí kino SONY, cca před 6 lety stálo 14.000 co má mít 1000W hudebních...
Když to přeženu, jsou v tom repráčky o kousek větší než pětikoruna...
no mam starsi auto (ford focus r.v. 1999) a jako milovník hudby se nedokazu spokojit s kvalitou hudby v aute. Navic kvuli stari auta nejde prehravat hudbu z mobilu atd... k tomu jsem chtel nejaky bluetooth reprak do pokoje, tak jsem si rekl, ze by bylo fajn to takhle spojit. Nic lepsiho me nenapadlo :D jestli vas ano, budu rád, kdyz se se mnou podelite
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.