Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit kryt šňůry u vysvače Eta7407

Od: dasak odpovědí: 6 změna:

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

0x

Neznám tento konkrétní,ale pár podobných jsem už rozebral. Zespodu budou ještě nejméně dva šrouby,občas bývají slušně schované...

dasak
hodnocení

Právě, že ze spoda nevidim žádné šrouby.Ty 2 dírky je plast.
Díky za rychlou reakci.
Jak odstranit kryt šňůry u vysvače Eta7407 #2
berger*

Někde budou,jen je najít. Na dílně mám jediný vysavač,který nemá šrouby zespoda,nějaký zelmer. Má je zeshora v prostoru pro sáček. Dále bych zkusil,jestli nejde sundat zadní kryt a nejsou tam. A jestli nejdou sundat kryty vypínače a navijáku,opatrně,ať to neulomíte...

Ještě,jednou jsem je našel za kolečkama,ty byly téměř neviditelné...

hodnocení

0x

Nevidím žádný kryt šňůry, šňůra je zavedená do navijáku. Může se stát, že při rozebírání se to rozskočí a už to dohromady nedáš.

hodnocení

0x

7407 jsem na stole nikdy neměl. 7400 má šrouby ukázněně zespodu. Na 1. fotce je vidět v rozích prostoru pro sáček (u výstupního filtru) 2 díry. Další 2 by měly být v protilehlých rozích. Pokud jsou tam šrouby, vyšroubovat. Ono to o něco povolí a mezerou v dělicí rovině bude vidět víc. Pokud si dobře pamatuju, naviják byl řešen jako kompaktní jednotka, takže po vyjmutí z plastových krytů držel dál pohromadě, zmiňovaný samovolný rozpad nebyl u starých vysavačů ETA na pořadu dne.

dasak

2 a 2 díry jsou pošroubech, které držely horní kryt

další jsem nenašla

motor a navíječ šňůry mají společný kryt,který nemůžu uvolnit

spodní vana taky nemá dírky se šrouby

mírné odtažení spodní vany a horní části u madla je možné, většího oddálení se bojím,dost pruží

Jak odstranit kryt šňůry u vysvače Eta7407 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]