Nejste přihlášen/a.
Někde budou,jen je najít. Na dílně mám jediný vysavač,který nemá šrouby zespoda,nějaký zelmer. Má je zeshora v prostoru pro sáček. Dále bych zkusil,jestli nejde sundat zadní kryt a nejsou tam. A jestli nejdou sundat kryty vypínače a navijáku,opatrně,ať to neulomíte...
Ještě,jednou jsem je našel za kolečkama,ty byly téměř neviditelné...
7407 jsem na stole nikdy neměl. 7400 má šrouby ukázněně zespodu. Na 1. fotce je vidět v rozích prostoru pro sáček (u výstupního filtru) 2 díry. Další 2 by měly být v protilehlých rozích. Pokud jsou tam šrouby, vyšroubovat. Ono to o něco povolí a mezerou v dělicí rovině bude vidět víc. Pokud si dobře pamatuju, naviják byl řešen jako kompaktní jednotka, takže po vyjmutí z plastových krytů držel dál pohromadě, zmiňovaný samovolný rozpad nebyl u starých vysavačů ETA na pořadu dne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.