Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha zdroje?

Od: herfy odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám nějaký starší zdroj v PC a nemůžu najít jeho značku. Jde o to že před rokem jsem si nechal u kamaráda upgradovat PC abychom ušetřili ponechal se starší zdroj 450w což je dostačující... 14 dní teď neběžel a když se ho pokusím zapnou tak nic... Rozdělal jsem case a podíval se dovnitř vypl a zapl jsem zdroj a poté stiskl hlavní spínač základní deska pouze problikla a nic se nestalo a když nechám zdroj zapnutý ani neproblikne. Nejspíš už zdroj nefunguje tak jak má ale chtěl jsem se zeptat tady... Předem děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vypadá to, že by to tím zdrojem mohlo být. S jistotou vám to ale na dálku nikdo neřekne.
Nejjednodušší bude zkusit připojit jiný zdroj.

hodnocení

0x

Zdroj nebo deska, ta jej taky spíná. Teď jde o to zjistit, čím to je. Jak píše mikihans, jediné možné řešení je vyzkoušet jiný zdroj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]