Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu ohledně přehrávačů MP3/MP4,koupil jsem si přehrávač Sencor,po nějaké době jsem zjistil že baterie vydrží nabitá pouze 4 hodiny,rád bych měl přehrávač který má výdrž minimálně 10 hodin a můžu si do něj stáhnout složky a ne jednotlivé stopy,prosím která značka by vyhovovala těmto požadavkům. Děkuji
Značka Sencor u mě definitivně a bez výjimky skončila před několika lety - měl jsem od této značky několik výrobků a všechny byly tak či onak problematické. U žádné jiné značky jsem takovou "úspěšnost" nezaznamenal. Možná to byla jen náhoda, ale moji důvěru v Sencor to zásadně podkopalo.
Jinak se ale přikláním k názoru používat mobil - nevidím nějaký závažný důvod mít extra přehrávač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.