Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr MP3/MP4

Od: stanik® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu ohledně přehrávačů MP3/MP4,koupil jsem si přehrávač Sencor,po nějaké době jsem zjistil že baterie vydrží nabitá pouze 4 hodiny,rád bych měl přehrávač který má výdrž minimálně 10 hodin a můžu si do něj stáhnout složky a ne jednotlivé stopy,prosím která značka by vyhovovala těmto požadavkům. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

myslim, ze vetsina davno jako mp3 player pouziva telefon, takze tezko radit... ja uz od dob, kdy jeste neexistoval ani iphone

daniela1
hodnocení

0x

Nějak nechápu, proč by do toho Sencoru nešly nahrát celé složky?

fanyarmy*
hodnocení

0x
Zkus Sony a tu MP4 bych nezkoušel je to zbytečnost

hodnocení

0x

Značka Sencor u mě definitivně a bez výjimky skončila před několika lety - měl jsem od této značky několik výrobků a všechny byly tak či onak problematické. U žádné jiné značky jsem takovou "úspěšnost" nezaznamenal. Možná to byla jen náhoda, ale moji důvěru v Sencor to zásadně podkopalo.

Jinak se ale přikláním k názoru používat mobil - nevidím nějaký závažný důvod mít extra přehrávač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]