Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslo sim

Od: dt odpovědí: 9 změna:
Jde Číslo z jedné sim karty převést na jinou sim kartu (menší)?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ano, váš operátor si s tím poradí. Nebo ještě jednodušeji vám z velké SIM na raznici vyrazí malou. S trochou šikovnosti se dá SIM zmenšit i nůžkami, já byl u nového mobilu nedočkavý, vzal jsem to podle šablony nůžkama a bez problému od té doby funguje (2 roky).

Nějaké zmenšování, to už se nedělá. Vydá se nová SIM která se vyloupne v požadované velikosti

Zrovna dneska jsem si byl nechat zmenšit simku. Původně jsem ji šel Teda vyměnit ale asi pro zaměstnance bylo rychlejší mi ji jen upravit. Takže tak

:) asi je to individuelní

hodnocení

0x

Pokud to nemáte daleko do nejbližšího obchodu operátora, zajděte tam a požádejte o novou SIM kartu se stejným číslem. Pracovník vám vydá úplně novou SIMku, ze které si vylomíte velikost SIM dle potřeby. Na té SIMce nastaví vaše tel. číslo a původní SIMku vám nechá, ale "zneaktivní" ji. Toto by mělo proběhnout zdarma (u Vodafonu zcela určitě, dělal jsem to na jedné SIMce už dvakrát).

joudic*
hodnocení

0x

u operatora v budce nebo v obchode je to na pockani, dostanete novou simku se stejnym cislem... pokud je nedockavost a pripadne jsou na simce kontakty, jde to ostrihat i nuzkama a musite malicko zbrousit pilnickem na nehty nebo smirkem zadek simky pokud je starsi a je moc tlusta... tady mate navod na vytisknuti sablony (nebo si pujcte na chvili nanosim nekoho jineho a obkreslete si ji na tu vasi chipem nahoru (btw muzete strihat i do kraju plechu chipu, na jedne strane je to stejne nezbytne) gosoftworks.com/...

hodnocení

0x

Dobrý den. Přesně jak písí ostatní rádci. Bude Vám vydána nová SIM, kterou můžete použít ve velikosti jakou máte stávající, nebo vymáčknout velikosti menší- micro a nano. Myslím, že se to tak jmenuje. A jak píše Satam, Vodafone má tuto službu zdarma. Ale zřejmě i ostatní operátoři. Pokud si dnes koupíte novou SIM, např. u předplacené karty, tak je tam už automaticky SIM, kde si vymáčknete potřebnou velikost.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

jde, zajdi k operatorovi, rekn i jaky rozmer karty potrebujes a oni ti to prevedou a hned ti da novou SIMku

nebo si muzes za 150,- koupit kleste na SIM karty a strihnout to sam, jenze co vim tak operatori stejne nekdy meni SIM karty za novejsi typy ktere potrebujes k vyuzivani modernejsich a narocnejsich sluzeb

vymena by mela byt zdarma

pavelpavel*
hodnocení

0x

Ano i k jinému operátorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]