Nejste přihlášen/a.
Zakoupil jsem novou TV Philips 4132. Jde hezky, ale naladěné programy v HD se nezobrazují. Je to slabým signálem? Používám pokojovou aktivní anténu na chalupě mezi Děčínem a Českou Kamenicí.
Jak radí janh, v dnešní době 4K a vyšších rozlišení v České republice s velkou slávou přecházíme na DB-T2 a HD vysílají jen programy České televize.
To pošušňáníčko na full HD televizi sledovat SD rozmazané obrázky. No prostě Česko.
Ty ČT programy by Vám měli v HD jet.
Já jedu Skylink a tam je toho v HD i v základní nabídce mnohem víc.
Na vysílači Děčín Popovický vrch by DVB-T2 mělo jet.
Tak už jsem asi ten Děčín chytil a ČT1 v HD mi jde. Jenže jsem se unáhlil a objednal špatnou TV. Protože mám SKYLINK, tak toho Philipse vrátím a koupím si SMART HITACHI, která má prohlížeč umožňující provozovat SKYLINK LIVE přes Internet. Pak budu mít většinu programů v HD i v ložnici, kam nemám zavedený signál z paraboly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.