Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou programy v HD

Od: aloisb® odpovědí: 6 změna:

Zakoupil jsem novou TV Philips 4132. Jde hezky, ale naladěné programy v HD se nezobrazují. Je to slabým signálem? Používám pokojovou aktivní anténu na chalupě mezi Děčínem a Českou Kamenicí.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak radí janh, v dnešní době 4K a vyšších rozlišení v České republice s velkou slávou přecházíme na DB-T2 a HD vysílají jen programy České televize.

To pošušňáníčko na full HD televizi sledovat SD rozmazané obrázky. No prostě Česko.

Ty ČT programy by Vám měli v HD jet.

Já jedu Skylink a tam je toho v HD i v základní nabídce mnohem víc.

doplněno 11.07.19 21:17:

Na vysílači Děčín Popovický vrch by DVB-T2 mělo jet.

digitalnitelevize.cz/...

hodnocení

Tak už jsem asi ten Děčín chytil a ČT1 v HD mi jde. Jenže jsem se unáhlil a objednal špatnou TV. Protože mám SKYLINK, tak toho Philipse vrátím a koupím si SMART HITACHI, která má prohlížeč umožňující provozovat SKYLINK LIVE přes Internet. Pak budu mít většinu programů v HD i v ložnici, kam nemám zavedený signál z paraboly.

Jen upozorním na potřebu kvalitního internetu, (alespoň 10Mbit) a pokud možno bez agregace (sdílení rychlosti s určitým počtem uživatelů).

janh*
hodnocení

1x
Alois,v HD v pozemku vysílá jen ČT a to v normě hevc s kodekem .h265.
Přijímáš nové muxy v T2 nebo jen staré v T?
hodnocení

Mám tam nalezeno spoustu programů v T2 a ta televize umí kodek H-265.

fran56ris*
hodnocení

0x

Musíš si najít nejbližší vysílač co vysílá v T-2 a tam nasměrovat anténu.Na internetu jsou vysílače vypsány.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]