Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Potřebuji prověřit jistý prostor endoskopickou kamerou. Koupil jsem ji v číně,funguje jak pod Windows tak i Android. Abych z toho vyšel levně,koupil jsem použitý telefon(UHANS MX) s Android 7.0 jako monitor k endoskopu. Jelikož bylo avizováno,že pro chod kamery je nutné aby telefon podporoval USB OTG bral jsem na to ohled. Dokonce jsem kontaktoval výrobce telefonu,který potvrdil podporu OTG. Nainstaloval jsem aplikaci CameraFi nutnou pro provoz,ale bohužel ať se snažím sebevíc,kameru nejsem schopen uvést do chodu. Na telefonu funguje přes adaptér USB 2 / USB micro,flashka,drátová klávesnice i bezdrátová myš. Na endoskopu funguje pouze podsvícení. Nainstaloval jsem z Google play aplikace pro testování podpory OTG,asi čtyři deklarovaly OTG non support a jen jedna podporu potvrdila. Když jsem zkoušel endoskop na tabletu s Android 4.4 se stejnou aplikací,otevřelo se po startu okno které žádalo potvrzení kamery jako výchozí,toto se u mého telefonu neděje. Máte na to prosím někdo nějaký názor případně radu,má se snad v nastavení telefonu něco povolit? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.