Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SD karta, mobil hlásí málo místa

Od: shortak* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte, syn mi přidal do mobilu Huawei G510 SD kartu, 32GB, nastavena jako výchozí úložiště. Při pokusu o naistalování navigace z ObchodPlay mi hlásí málo místa, smazat foto, atd. Přitom na SD kartě nic není.Díky moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Výchozí úložiště je to pro ukládání dat, ne aplikací. Ty jsou stále v mobilu. Podívejte se do nastavení - aplikace, jestli některé nepůjdou na kartu přesunout. Ne u všech mobilů to ale jde.
Jinak přesunout všechny fotky a uživatelská data, která jsou z minulosti v telefonu, na kartu, aby se uvolnilo nějaké místo.
Z mé zkušenosti už kupuju jen mobily s velkou pamětí, právě z důvodu nemožnosti přesunu některých věcí na SD kartu.

shortak*
hodnocení

Díky, jak přesunu fotky, videa na SD Kartu?

jdukolem

shortak*
09.07.19 10:51
hodnocení

Díky moc.

jaja*
hodnocení

0x

Také v mobilu používám navigaci a řešil jsem podobný problém.

Zjistil jsem (a funguje to), že je třeba aplikaci nainstalovat, ale mapy nestahovat. Potom v navigaci projít nastavení a vybrat kam se mají ukládat mapy a data - vybrat kartu SD. Provést restart. A teprve nyní je možné přejít ke stažení map.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]