Ahoj, mám Samsung galaxy s 4 mini a teď mám Huawei p30 Light, chtěla bych kontakty dostat do druhého telefonu, ale mám něco na telefonu a něco na simce. Jak bych mohla všechny kontakty dostat do druhého telefonu,jde to nějak přes Google jsem slyšela. Ale já to v menu ani v nastavení nenašla a podle internet. Návodu to taky nedám protože se mi nezobrazuje to, co jim. Díky za odpovědi.
Dobrý den. Tak ty kontakty co máte v telefonu, překopírujte na SIM a tu pak vložte do nového telefonu a popř. ze SIM nakopírujte do telefonu. Nebo nastavit synchronizaci kontaktů v nastavení telefonu a pak je najdete po přihlášení v kontaktech v Google účtu v PC.
spíše naopak. Kontakty na SIM mají minimum podrobností, když se ty z telefonu zkopírují na SIM tak se prakticky vše kromě jednoho tel čísla ztratí.
Opačně je to jednodušší - zkopírovat ze SIM do telefonu a v telefonu mít zapnutou synchronizaci. Pak se na druhém telefonu automaticky objeví když bude přihlášen na stejný účet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.