Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevíte, jestli se ještě vyrábí televize, u kterých je uprostřed kloub a obrazovka jde natáčet do stran? Jedná se mi o televizi s úhlopříčkou 130-140 cm. Díky.
Dobrý den, což problém vyřešit otočnou podložkou pod TV (monitor)? Lze použít pro každou TV a cenově je to přijatelné (více viz Google / Obrázky) Zdravím!
pckop - s větším natáčením TV nepočítejte, protože tomu budou bránit kabely zapojené do přístroje, resp. ty musí být dostatečně dlouhé a volné.
pckop - můžete k tomu stolku, na kterém máte TV, přidělat dole otočná kolečka a manipulovat s celým stolkem dle libosti či nároků.
Otočná podložka mě taky napadla, ale televize stojí na rohovém stolku, takže budu muset hodně měřit, abych se vešel a televize šla natáčet. Truhlářem, který stolek dělal, bude muset něco vymyslel a zhotovit na míru.
Myslím si že se nevyrábí, že tazatel je první kdo jí shání... Kdyby to bylo žádané, tak se to koupí běžně... Zatím jsem se setkal jen s tím držákem na zeď... A ten může být v různých cenových relacích...A televize 130-140cm je docela už veliká a když zapřemýšlíme nad jejím težištěm, jaká je to páka atd. Tak i ten držák by musel být celkem gigantický...
Jedině pokud by stačilo televizi natáčet, tak natáčecí podložku, ale ta připadá v úvahu jen tehdy, když má TV jen jednu nohu... Takovou TV taky mám, ale jsem rád, že zuby nehty na té noze drží...
Zřejmě se to opravdu nevyrábí. Všichni výrobci (v praxi jeden číňan) se rozhodli, že televize bude stát na čtyřech nožičkách a vypadat jako zábrana k silnici proti sněhu. Samsung před osmi lety to dělal normálně, teď nikdo. Pokrok se nedá zastavit. Teď mám možnosti. Vysvětlit ženě, že se z kuchyně na televizi nekouká nebo přebourat okno o půl metru dál a dát opičárnu v podobě nástěného držáku nebo něco vymyslet jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.