Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevíte, jestli se ještě vyrábí televize, u kterých je uprostřed kloub a obrazovka jde natáčet do stran? Jedná se mi o televizi s úhlopříčkou 130-140 cm. Díky.
Dobrý den, což problém vyřešit otočnou podložkou pod TV (monitor)? Lze použít pro každou TV a cenově je to přijatelné (více viz Google / Obrázky) Zdravím!
pckop - s větším natáčením TV nepočítejte, protože tomu budou bránit kabely zapojené do přístroje, resp. ty musí být dostatečně dlouhé a volné.
pckop - můžete k tomu stolku, na kterém máte TV, přidělat dole otočná kolečka a manipulovat s celým stolkem dle libosti či nároků.
Otočná podložka mě taky napadla, ale televize stojí na rohovém stolku, takže budu muset hodně měřit, abych se vešel a televize šla natáčet. Truhlářem, který stolek dělal, bude muset něco vymyslel a zhotovit na míru.
Myslím si že se nevyrábí, že tazatel je první kdo jí shání... Kdyby to bylo žádané, tak se to koupí běžně... Zatím jsem se setkal jen s tím držákem na zeď... A ten může být v různých cenových relacích...A televize 130-140cm je docela už veliká a když zapřemýšlíme nad jejím težištěm, jaká je to páka atd. Tak i ten držák by musel být celkem gigantický...
Jedině pokud by stačilo televizi natáčet, tak natáčecí podložku, ale ta připadá v úvahu jen tehdy, když má TV jen jednu nohu... Takovou TV taky mám, ale jsem rád, že zuby nehty na té noze drží... ![]()
Zřejmě se to opravdu nevyrábí. Všichni výrobci (v praxi jeden číňan) se rozhodli, že televize bude stát na čtyřech nožičkách a vypadat jako zábrana k silnici proti sněhu. Samsung před osmi lety to dělal normálně, teď nikdo. Pokrok se nedá zastavit. Teď mám možnosti. Vysvětlit ženě, že se z kuchyně na televizi nekouká nebo přebourat okno o půl metru dál a dát opičárnu v podobě nástěného držáku nebo něco vymyslet jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.