Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni TV s domácím kinem

Od: gamapolis® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Moje dřívější televize Panasonic měla SCART i HDMI. Měl jsem to propojené oběma kabely a fungovali oba. Teď mám Nový Panasonic- jiný typ a tam už je propojení pouze na HDMI kabel. Tak to mám propojené s domácím kinem a je to v pořádku. Ale na staré TV jsem mohl pustit zvuk TV přes domácí kino, poté co jsem na DO domácího kina přepl na TV. Teď ten zvuk ale nejde. Na TV mohu přepnout mezi HDMI 1, HDMI 2, TV a AV, přičemž AV jde přepnout jako video nebo komponent. Já ale potřebuji, aby bylo přepnuto na TV a zvuk hrál v domácím kině. Domácí kino (DVD i CD) hrajou jak mají. Domácí kino je Sony- DAV DZ230 a televize Panasonic- TX32FS503E. Nevíte čím by to mohlo být, že zvuk televize nejde na domácím kině? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

juraja*
hodnocení

2x

A co to propojit timhle scartem

elektro-svitidla.com/...

scart do kina, cinch do tv

hodnocení

Ano to mě nenapadlo. Cinche v TV jsou a ten kabel mám někde také. Myslím, že i dva. Jen je budu muset najít. Díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]