Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych menší pomoc. Mám Samsung Galaxy J5 2017, do kterého jsem si zakoupil i 16 GB MicroSD kartu, abych měl více místa na fotky. Pokaždé. když si chci táhnout nějaké aktulizace nebo aplikace, telefon mi hlásí, že není místo, jelikož se vše ukládá do interní paměti telefonu, která je ovšem plná i když jsem mnohé aplikace předtím odinstaloval. Jak to udělat, aby se aktualizace stáhla na microSD kartu a ne do interní paměti telefonu?
Nijak, aplikace jsou prostě v telefonu a na kartu je nedáte (běžným uživatelským způsobem).
Zkontrolujte, jestli nejsou v telefonu přece jen nějaká data, která by šla přesunout na paměťovou kartu (fotky, hudba, videa, dokumenty...)...
Pro přístě, pokud hodláte mít nainstalovaných hodně aplikací, pořiďte si mobil s dostatečně velkou pamětí Když jsem před dvěma roky vybíral nový telefon, přemýšlel jsem, zda 32 nebo 64 GB vnitřní paměti. Dnes jsem rád, že jsem si připlatil za 64. 16 je dle mě dnes na hranici použitelnosti, když běžná aplikace si vezme klidně půl giga.
Neznám žádnou apk co má půl giga, natož běžnou, ale hry i hodně přes giga.
V nastavení aplikací lze apk přesunou na externí sd kartu, pokud to apk umožňuje, ale ne všechny pak stoprocentně fungují, některé vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.