Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli jde změnit u tohoto typu telefonu huawei p10 lite single sim na dual sim. Jiné telefony to umí, ale u tohoto telefonu jsem nikde nic nenašel. Pokud někdo zkoušel nebo umí - děkuji za podrobnější popis
Díky ale to je pro Huawei P10, já potřebuji na huawei p10 lite. Sice to vypadá že by to mohlo být stejné, ale není tomu tak. Každý telefon má trochu jiné nastavení.
Pokud je daný tlf DUAL SIM pak se vytáhne "šuplíček" a doplní se sim karta a je na dvě sim,pokud není dual nelze v domácích podmínkách z něj udělat dual.
Jojo toto vše je mi jasné, ale u jiných telefonů jsem postup jak ze single sim udělat dual sim našel, ale pro tento telefon jsem to bohužel nenašel, proto jsem se zde zeptal jestli to třeba někdo nenašel. Jiné telefony - některé opravdu doma změnit jdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.