Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji pomoci s výběrem fitness náramku

Od: roto83 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den
můj zdravotní stav je v pořádku, ale může být lepší. Všichni co znám a koupili si fitness náramek si ho chválí ptal jsem se co mají a co z toho si můžu dovolit vyšli mi Huawei band 3 pro a Fitbit charge 3. U těchto dvou mi zrovna na ceně nezáleží dovolit si můžu oba. Mám huawei mobil, ale budu si kupovat Samsung. Myslíte že půjde huawei health aplikace po odříznutí huaweie skoro ode všeho pořád stáhnout na Google play? A který z těchto dvou náramkú je lepší?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupil jsem náramek na Aliexpressu za pět dolarů s tím, že buď mi něco takového vůbec bude vyhovovat a pak si koupím lepší (Xiaomi Mi 3 nebo 4), nebo mi vyhovovat nebude a pak ho zahodím a ztráta stovky mě nebude tak mrzet *frajer*

Náramek nejvíc používám jako hodinky, velmi mě baví vibrační budík (neruším ráno manželku), a vibrační upozornění na hovory a zprávy. Kroky tepy a tlaky jsem sledoval ze zábavy první týden, ale to mě už omrzelo.

Jak píšu, mým favoritem je xiaomi (i když nemá gps). Z tvých modelů bych asi spíš preferoval huawei (ten fitbit mi nepřipadá o tolik lepší, aby to zdůvodnilo vyšší cenu). Ale pokud pro tebe peníze nejsou problém, rozhodni se citem :D

dalibor
hodnocení

0x

Myslím, že teď to odříznutí Huawei už neplatí. Podepsali nějakou obchodní dohodu. Co všechno budeš na náramku využívat za funkce?

hodnocení

0x

Sel by jsem do noveho xiaomi mi band 4. Co ctu, tak samou chvalu. Vetsi hodinky jsou Amazefit Bip. Ty mam ja a jsem spokojeny. Pouzivam na mereni kroku, beh, beh na pase, spanek, vybracni upozorneni a buzeni, coz oceni me okoli jak doma, tak v praci. Neumi ceske znaky, kdyz se nerozhodnete tam nahrat neorigo FW, takze to spatne zobrazuje ceske znaky, ale zjistil jsem, ze to neprekazi. Dnes by jsem koupil rovnou i ochranne sklo, ja jsem je prasknul, nez doslo :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]