Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevřít šuplík se sim

Od: alena* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám už rok telefon Huawei Smart P, u kterého se dává Sim do vysunivacího šuplíčku. Dnes mi začal mobil hlásit, že Sim v mobilu není, což je blbost. Šuplík mi ale pomocí přiložené jehličky nejde otevřít. Nemáte někdo zkušenost, co s tím? Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A pokud to nepůjde dle předešlých rad, navštivte servis; už jsem viděl nefunkční šuplík, kde po snaze vyjmout SIM nezbývalo, než vyměnit celý šuplík...a to se trochu prodraží

hodnocení

0x

Nechci z Vás dělat "blbce"... Ale zeptám se..otevíráte šuplík správně?

Poměrně málo lidí ví, že ta "jehlička" se má jen zasunout do té dirky a "zmáčknout", potom šuplík vyskočí.

Spousta lidí dělá tu chybu, že "jehličkou" "páčí" šuplík..a to jde velmi špatně.

alena*
hodnocení

Jsem ráda za každou radu, ovšem ani takto mi to nefunguje
re4zon
Pouzijte silu. Ta jehla se musi zmacknout fakt dost, suplik se zanese bordelem a pak s nim nejde hnout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]