Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netflix - Lucifer bez titulek?

Od: pepa0000 odpovědí: 8 změna:
Zdravím. Koupil jsem si Netflix a brouzdal jsem doporučenými seriály. Narazil jsem na seriál Lucifer a pilotní díl (s českými titulky) mě tak nadchl, že jsem si seriál úplně zamiloval. Když jsem si ale chtěl pustit druhý díl, zjistil jsem, že již nemá české titulky :( Přitom jsem na netu našel Lucifera zdarma a s titulky... Nevíte proč nejsou titulky i u ostatních dílů?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Použij program Kodi. Pokud někde titulky jsou, přidává je k přehrávanému obsahu automaticky.
pepa0000
hodnocení

Nějaký návod jak to nastavit na Netflix?

jendad
hodnocení

0x
pepa0000
hodnocení

No to mám staženy ale nevím co dál. Jak to propojit a nastavit. Nevim jestli se budu na seriál dívat přes Netflix nebo tu aplikaci... Prostě to nechápu :( :D Moc těmhle vecim nerozumím
no

Pustíte film a pak k němu přidáte stažené titulky.

jendad

Já jsem si to vždy nahrál na flašku a přehrál na tv . Nahrál jsem si zvlášt seriál a zvlášt titulky. Na tv ovladači je pak tlačítko - načíst titulky a ty se vám vloží do seriálu . Nevím zda to funguje i při přehrávání čistě u tv na netflix . Ale jak píši zkuste si ty titulky přehrát na tu flešku a tu dát do tv. Pak zkuste pustit seriál a uvidíte zda se to načte.

re4zon
Nenacte se to ani omylem. Primo do prehravani netflixu dostanete externi titulky jen v pc a to jeste pekne krkolomne. To si ten serial radsi stahnete a pustte s titulky, je to plne legalni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]