Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhada v mobilu

Od: slavo® odpovědí: 2 změna:

Mám dvousimkvý mobil a letos se mi už podruhé stalo, že mi mobil zničeho nic nahlásil, že jedna simka je neaktivní, pokud jsem danou simku vyndal a znovu vložil, tak několik minut to fungovalo a pak zase "sim je neaktivní".

V nastavení/připojení/duál.sim/nastavení sim/stav sim - bylo offline musel jsem ji změnit na online.

Vždy se jednalo o sim č.2

Jak je možné, že se "samo" zněnilo? (změnil se stav).

Jinak se jedná o nokii 3310 (2017).

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Pokud jsou to u SIM karet různí operátoři, nabízí se buď špatný/žádný signál nebo v nastavení při nečinnosti po určitou dobu odpojení, případně nulový kredit.

hodnocení

Je to jeden operátor a jedna simka je na smlouvu a druhá dobíjecí.

A jinak přehození simek nepomohlo.

Pomohlo až zaktivnění v telefonu v menu.

Tak je mi záhadou jak se to mohlo samo deaktivovat - a to slot pro simku.

Jinak na té dobíjecí nulový kredit není - minimální dobíjecí částku ani za rok nevyčerpám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]