Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poslala jsem nahou fotku přes snapchat

Od: hanah* odpovědí: 9 změna:
No potřebuji se zeptat na to jestli ta fotka bude někdy moct být nějak spojená se mnou když jsem to poslala cizímu člověkovi a ještě k tomu z druhého účtu(smaza jsem) ten druhý člověk si to nevy screenshotovat a na té fotce není žádná věc např piha nebo tak a v pozadí taky nic není poraďte

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Odbočím, už jsem postarší kus.stará škola a asi si někdo řekne hloupá..Ale

Sice neznám důvody poslání za nás ta technika nebyla ale i kdyby byla tak jsem 100% přesvědčena že nikomu cizímu !a koho neznám ! bych v 15 svoje nahé fotky ani neposílala,ani,nepůjčovala,ani neukazovala.Nechápu.

Ale je jiná doba třeba je to normální a divná jsem já...

liska5
hodnocení

1x

To jsou úchylové, co chtěj po děckách nahé fotky. Tak jsi jednomu nahrála. Tohle je nad mé chápání.

hodnocení

0x

Jaký máte věk? Jinak o nic nejde, nikdo nic řešit ani s Vámi spojovat nebude.

hanah*
hodnocení

Je mi 15 a no a vím že to nemá dělat jenom jsem prostě nějak podlehla
Děkuji za ujištění pořád o tom přemýšlím a bojím se že to někdo zjistí

joudic*
hodnocení

0x
Je to ok, muze si sice udelat screenshot, ale sparovat s vasi osobou nema jak, kor pokud se neznate..
Kdyz uz musite, tak nahe fotky neposilat primo, ale uploadovat online.. Treba tady https://unsee.cc , po 1 otevreni se foto smaze apod, jak si to pri uploadu fotky nastavite.

hodnocení

0x
Můžu se zeptat, jak se to dělá, aby mi někdo uplně cizí poslal nahou fotku?

Jak říká klasik "pohnutí mysli v šestinedělí".

vilik*
Zvláštní. Myslím, že třeba takový Kája Gott má opačné starosti, aby mu aspoň dnes od jeho fanynek nic nepřišlo.

hodnocení

0x

libore,to je jednoduché,pošli mi litr a já ti ji klidně pošlu,nebo raději dva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]