No potřebuji se zeptat na to jestli ta fotka bude někdy moct být nějak spojená se mnou když jsem to poslala cizímu člověkovi a ještě k tomu z druhého účtu(smaza jsem) ten druhý člověk si to nevy screenshotovat a na té fotce není žádná věc např piha nebo tak a v pozadí taky nic není poraďte
Odbočím, už jsem postarší kus.stará škola a asi si někdo řekne hloupá..Ale
Sice neznám důvody poslání za nás ta technika nebyla ale i kdyby byla tak jsem 100% přesvědčena že nikomu cizímu !a koho neznám ! bych v 15 svoje nahé fotky ani neposílala,ani,nepůjčovala,ani neukazovala.Nechápu.
Ale je jiná doba třeba je to normální a divná jsem já...
Je to ok, muze si sice udelat screenshot, ale sparovat s vasi osobou nema jak, kor pokud se neznate.. Kdyz uz musite, tak nahe fotky neposilat primo, ale uploadovat online.. Treba tady https://unsee.cc , po 1 otevreni se foto smaze apod, jak si to pri uploadu fotky nastavite.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.