Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio v mobilu

Od: martinmartas® odpovědí: 12 změna:
Zdravím chci se zeptat když poslouchám rádio v telefonu přes internet tak mi to žere moc MB mám na mysli mobilní data nebo málo já to nevím. A v práci WiFi nemám děkuji za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

aproč nepoužíváš FM radio?

lmgify

Jeho oblíbená stanice nevysílá na FM v jeho oblasti?

hodnocení

Je to rádio na Slovensku tak jedině přes internet
111®

lmgify
hodnocení

4x

Jestli to posloucháš v práci, tak za 8 hodin spotřebuješ 500MB = 0,5GB. V měsíci je 20 pracovních dní, takže bys spotřeboval 10GB, neboli celý svůj měsíční příděl.

Je k neuvěření, že české mobilní operátory dokáže položit datový tok 128kb/s = 0,13Mbps. *sok*

Připomíná mi to limity na prvních DSL přípojkách. Taky Telecom hulákal, jak ho to položí a že nemá kapacity pro "stahovače" a přitom dnes se přenáší 100x až 1000x více a nejen že se nic nezhroutilo, ale pořád je to ještě výdělečný byznys.

lmgify
hodnocení

3x

Rádio vysílající jako mp3 128kb/s spotřebuje čistě na datech 60MB/hod. Kolik je režie kolem při přenosu na mobil, to netuším.

hodnocení

1x

Záleží na kvalitě zvuku, používám aplikaci na jedno konkrétní radio, která kvalitu neukazuje a bere zbruba 1MB za minutu. Nevim co je to za telefon, ale většinou existuje několik možností, jak toto zjistit. 1) v telefonu asi bude počítadlo, kde se nastaví zůčtovací období, limit, kdy to má upozornit a pak jde spotřeba kontrolovat. 2) některý telefony umožňujou ukazovat aktuální tok dat vedle ikony s baterkou 3) spotřebovaná data by měl umět ukázat operátor, třeba onenet samoobsluha to umí.

hodnocení

Mám 10GB na mesic
lmgify

Ten 1MB/min mi vyšel také výpočtem níže.

vernon
hodnocení

0x
Podle toho, jaký máš FUP. Pokud v řádu gigabytů, tak to neřeš...
hodnocení

Co je to FUP?
lmgify

FUP (Fair User Policy) = datový limit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]