Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat bluetooth reproduktor do 4000,- Kč

Od: barryallen odpovědí: 4 změna:

Krásný letní den všem!

Ano, já vím, že většina mých dotazů sem obsahuje věty jako "Jak vybrat ___?" "Nevíte, jak je to s ___?" "a podle čeho se řídit?", nicméně jsem v elektronice opravdu dřevo a parametry nejsou všechno. Chci znát názor uživatelů, kteří mají s danými produkty zkušenosti a ví, co říkají. Díky za pochopení.

Jde o to, že bych rád upgradoval z repráčku Lamax Beat Street ST-1 na novější model, jelikož chci kvalitnější zvuk, basy, voděodolnost a odolnost jako takovou. Co jsem se tak díval na recenze, tak nejkvalitnější značka je JBL (a já souhlasím). Kamarád má model Charge 4 Xtreme a zvuk je krásně čistý, hlasitý a možnost powerbanky má něco do sebe. Výdrž je dlouhá, ovšem stejně tak nabíjení. Já tento model však nechci, jelikož i přes klady je na mě reprák poměrně velký a drahý, chtěl bych tedy něco menšího, skladnějšího, levnějšího.

Hledal jsem, pátral jsem a asi už mám jasno. JBL Charge 3. Za tu cenu si myslím, že je to ideální volba, která nezklame a vydrží. Co myslíte Vy? Jaký bluetooth reproduktor byste mi doporučili? A podle čeho případně vybrat? Má tady někdo s repráky od různých značek zkušenosti?
S reprákem bych cestoval, pouštěl hudbu u bazénu, doma, ve škole.. zkrátka všude.

Díky za každou radu, každý tip a užívejte léto!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Máme ho, dobrá volba. Na výlet a zahradu ideální. Hodí se i jako power banka pro mobil.

vernon
hodnocení

0x
JBL je nejlepší, ale repráky od SONY mají (samozřejmě ve stejné cenové kategorii) často lepší zvuk, výbavu, výkon, výdrž...

roto83
hodnocení

0x
Jasně
Já mám JBL Xtreme a chápu je dost velký a drahý spíše někam na zahradu nebo na party, jinak tedy je opravdu ideální volba charge 3

mart94
hodnocení

0x

Jako bt reprák používám doma na zahradě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]