Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak změnit bitrate u písniček, abych měl lepší kvalitu při poslechu (mám bezdrátová sluchátka). Stačí když danou skladbu dám do bitrate converteru, nebo musim něco nastavovat i v mobilu?
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lmgify
0x
Mě spíše zaráží, že někdo má špičková bezdrátová sluchátka za 9 tisíc, tedy za cenu nového výkon/... a nechápe princip ztrátového kódování a bitrate.
![]()
doplněno 03.07.19 21:43:
Zdálo se mi, že ten dotaz poznávám z dřívějška a nemýlil jsem se.
0x
Ke kvalitnímu zážitku potřebujete tři věci: kvalitní sluchátka, kvalitní přehrávač a konečně samotnou kvalitní nahrávku. Jak již bylo řečeno, ze špatné nahrávky lepší neuděláte .
Já osobně mám sluchátka zavřená za 2500 Kč, MP3 přehrávač za podobnou cenu a nahrávky především flac nebo MP3 s velkým datovým tokem. A jsem spokojen.
Ovšem pravověrný audiofil by nad mojí sestavou ohrnul nos. Záleží na tom, jaký máte rozpočet a jak moc chcete mít kvalitní výsledek.
Já osobně mám sluchátka zavřená za 2500 Kč, MP3 přehrávač za podobnou cenu a nahrávky především flac nebo MP3 s velkým datovým tokem. A jsem spokojen.
Ovšem pravověrný audiofil by nad mojí sestavou ohrnul nos. Záleží na tom, jaký máte rozpočet a jak moc chcete mít kvalitní výsledek.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]