Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei p20 lite vs android 9

Od: mh23® odpovědí: 5 změna:
Zdravím, známá vlastní stejně jako já huawei p20 lite a přišla ji aktualizace systému, to znamená že má teď android 9, já jsem stále na android 8 a chci se zeptat jak taky docílit androidu 9?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ta aktualizace nemá na telefonování vliv, tak o nic nejde.

hodnocení

Jo super, víc takových

tomas11*
hodnocení

0x

Možná to bude u většiny tel.podobné neb stejné- nastavení - informace o telefonu - a první řádek mám aktualizace systému.

huweki
hodnocení

0x
Zdravím, Huawei svoje aktualizace uvolňuje po vlnách. Takže aktualizace bude do pár dnů dostupná i vám. Jestliže jste ale koupila telefon od t-mobilu, o2 apod. uvolnění aktualizace pro váš telefon závisí právě na operátorovi. Většinou ji uvoľnují do 3 měsíců.

vernon
hodnocení

0x
Stejně je Pie neodladěný. Oreo je lepší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]