Nejste přihlášen/a.
Omylem jsem zkratoval zásuvku, protože jsem zkoušel dal měřák na fázi a na nulu. Vyhodilo mně to jistič doma tak i na chodbě před bytem. Na chodbě jsem to nahodil, ale doma to nejde.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Pokud byste měřil např napětí tak neni problém N-L.Je možné, že jistič je již vyhřátý a nejde nahodit, může byt přerušené spojení někde v krabičce ci v jiné zasuvce, které se zvýšeným proudem zcela přerušilo, ... může toho být více. Z vaseho dotazu je videt, ze nejste elektrikář, byť poučený laik a tak bych doporučil kontrolu profesionálem. Elektřina totiž může a bohužel dost často zabíjí či zapříčiní velké škody.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]