Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV se odpojuje od wifi

Od: iamem odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, nedávno jsme si pořídili Smart TV od Hyundai. Televizi jsme připojili k WiFi a vše fungovalo. Včera jsem zapla TV a ta mi ohlásila, že není připojena k WiFi, v nastavení je nyní možnost připojit se kabelem, a tam kde byla možnost bezdrátového připojení je nyní nápis "deaktivováno" a nejde s tím nic dělat. Tv jsem zkusila kompletně restartovat, opět jsem jí připojila k WiFi, včera fungovala a dnes už je zase odpojená. Internet máme od O2 přes Smart box, tudíž se můžu kouknout na připojená zařízení a naše TV je normálně hlášena jako připojené zařízení. Projela jsem veškeré možné nastavení TV i Wi-Fi a nikde jsem nenašla problém. Neví někdo co s tím? Pokud se nenajde řešení tak hold zavoláme nějakému "technikovi" ale vím jak je většina z nich schopná. Kabelem připojovat nechceme kvůli umístění TV a WiFi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nehýbalo se tím boxem? myslím že nemá venkovní antény, pokud ano jsou v původní poloze? Nebál bych se zavolat na O2 aby to zdiagnostikovali ten jejich BOX.

iamem
hodnocení

No jsem si celkem jistá že je to televizí, když se na ní kompletně zablokovala možnost připojit se na jakoukoliv WiFi.

111®
hodnocení

0x

tak ji odpojte na půl dne úplně ze zásuvky a pak to zkuste znovu..

jirkaqwe
hodnocení

0x

Mozna je signal zarusený ostatními wifi routery nebo ma antenka v tv slaby zisk případně obojí. Zkuste přestehovat tv k wifi a zkuste ji připojit pres wifi na wifi router.

Ja jsem mel taky nestabilní signal wifi na tv (zaruseni), ale u wifi routeru jsem odmontoval jednu antenku a pripojil směrovou (sektorová panelová anténa) neco jako czc.cz/... nasměroval na televizi a jede to bez problémů.

Nebo mužete koupit router z funkcí klient a ten přopojit pomocí LAN kabelu k TV.

Můžete taky zkusit zmenit heslo na wifi (staci přidat k heslu jednu číslici či písmeno) a i v ostatních zařízeních, možná to zabere. Takhle zlobil jeden mobil a tohle pomohlo.

hodnocení

0x

WiFi je u televizí v mnoha případech značně nestabilní připojení. Kabel je holt kabel. Na vlasní nebezpečí můžete zkusit aktualizaci firmwaru u televize.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]