Nejste přihlášen/a.
Vlastním již v pořadí čtvrtou vysokotlakou myčku (VAP) Parkside PHD 150 B2. Počtem nakoupených výrobků jsem vůči výrobci jistě splnil co jsem mohl. Všechna zařízení šla po cca 1-2 letech do závady, a to stejným způsobem. Myčka spínala a vzápětí vypínala a tak pořád dokola. Vyrobce by tedy mohl pro mne také něco udělat, když jsem tak zasloužilý odběratel jejich výrobků, a nasměrovat mne na jejich servis v ČR, kde mně jistě sdělí že oprava vyjde draho a ať si koupím pátý kus. Možná by však stačila pouze porada, protože ten předchozí kus mám na ponku obnažen bez plastů a můžu se na něm poučit jak na to.
No pánové z Parkside, řekněte k tomu něco, přitom to zařízení se "tváří" jako kvalitní věc. Podotýkám, že zařízení používám u RD pouze na nějaké drobnosti, ne profi práci. Kde je německá kvalita?
no začal bych kontrolou sítek vody. protže pokud to nemá tlak na vstupu tak to asi takto může dělat. Já si koupil i k pračce filtr za 500,- co prodává tuší Karcher google.com/...
Německá kvalita zůstala asi v číněKdyž ji máte rozdělanou tak mrkněte jaké tam je čerpadlo,ale určitě plastové a to se časem "vydře"-oprava nerentabilní.Takže nekupovat pátou lidlackou ale koupit kvalitnější s aspoň hliníkovým čerpadlen ale nejlépe s kovovým,samo že cena bude někde jinde
Specifikace výrobku uvádí, že má hliníkové čerpadlo.
Já se kdysi dočetl, že brát jen mosaz. O hliníku jsem nic nečetl, tak nedokážu posoudit.
Vyrobce by tedy mohl ... nasměrovat mne na jejich servis v ČR
Manuál (PDF, 3,9MB, odsud) uvádí kontakt na servis:
tel: 800143873
e-mail: grizzly@lidl.cz
IAN (kód výrobku): 78960
Sú to len moje dohady z pokusu o opravu podobného čističa.Príčinou neustáleho spínania je,že nastáva pokles tlaku pred bezpečnostným a zároveň vypínacim ventilom,ktorý odpája motor pri prekročení tlaku.Tak klesne tlak,tak to zopne a hneď aj vypne,keďže nie je odber. Pravdepodobnou chybou budú asi vymlátené sedlá výtlačných ventilov ktoré pustia tlak späť do prívodu vody. Sú z plastu a dostať sa k ním dá po vytočení skrutiek na inbus. Ja ich mám 3 na prívode a 3 na vývode.Ich počet je daný počtom výtlačných piestikov. Lídl bral od Karcheru a teraz má aj svoju značku,tak by som doporučil navštíviť ich servisnú dieľňu s vymontovanými piestikmi a hovoriť priamo s opravárom,či nie je zhoda.Mne z Karcheru pasovali tesniace manžety na výtlačné piesty na poľskú neznámu značku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.