Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neteče káva

Od: draha* odpovědí: 3 změna:

dobrý den

mám 3 roky kávovar Dolce gusto, zatím bez problému. po zapnutí funguje normálně: svítí kontrolka zelená, kávovár podle zvuku pracuje, ale voda - káva nevytéká..

čím to může být _

nemá někdo s takovým problémem zkušnost_?

děkuji za odpovědi- rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

ano měla jsem stejný problém - byl potřeba odvápnit ...dala jsem do nádobky s vodou kyselinu citronovou a několikrát zopakovala a pomaličku začala voda protékát a funguje dobře...už jsem myslela, že si budu muset pořídit nový

re4zon
hodnocení

2x
U typu oblo je vzadu zacvaknuta jehla a tou se da prostouchnout tryska, odkud vyteka kafe. Aspon u naseho to tim bylo. Pak odvapnit. U ostatnich to predpokladam bude totez.
draha*
hodnocení

děkuji za rady... osvědčily se ,použila jse obě: vyčistila trysku a trpělivě několikrát propláchla... káva teče..

děkuji mockrát..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]