Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych si koupit nějakou TV s dobrým obrazem, můžete mi někdo poradit, jaké obrazy jsou v současné době nejlepší? Momentálně mám LED od Samsungu, ale asi bude i něco lepšího. Cena okolo 25 tisic Kč.
Díky za tipy!
Já osobně inklinuji k Sony či Panasoniku. Ale ani Samsung či LG není špatné - viz prodeje a ocenění. Osobně si myslím, že doba minulá / cca 30 -35 roků zpět/, kdy jsme u známých obdivovali japonskou televizi, ale hráli tam jen samí vodníci / vše do zelena/ tak dnes se moc člověk nesplete. A pokud nebude přímé srovnání TV vedle sebe, tak není možné říci, která je lepší/horší. Spíše bych se zaměřil jaká výbava je pro mne důležití a cenovou hladinu.
Já mám Samsung a pokud budu kupovat televizi, tak opět Samsung. Měl jsem před tím Sony a tu lapálii jsem zde již popisoval. Naštěstí jsem ji v zákonném termínu stačil vrátit.
Když si zde vyhledáš co jsem uváděl (nechce se mi to hledat, ale je to dost podrobně popsáno), pochopíš, že to je systémová záležitost Sony.
Je to asi kus od kusu. Mě zkušenost s LG stála dobře pět let života, zoufalý.
Naši mladí teď vcelku bojují se Samsungem. Další prý ani zadarmo.Ale znám dost spokojených lidí, kteří ji mají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.