Dobrý den, doporučí mi někdo holicí strojek do 1000 Kč? Doteď jsem se holil klasickou žiletkou, jenomže už mě nebaví patlat na sebe gel na holení a tak bych si chtěl pořídit strojek ( první ). Holím se přibližně jednou za dva týdny, takže nepotřebuji žádnou hitparádu, zkrátka aby to jendou za čas pěkně oholilo. Je mi jedno, jestli bude s akumulátorem, nebo do sítě. Byl bych ochotný si i připlatit, ovšem za předpokladu, že by se tím minimalizovaly náklady na údržbu ( výměna břitů / planžet ). Budu moc rád za jakékoliv tipy a zkušenosti. Děkuji mnohokrát
Frézky/planžety se mění vždy - časem se otupí(planžety protrhnou). Do litru se dá bez problémů sehnat nějaký frézkový philips - navíc bývá celkem často někde v akci, planžetové brauny nesleduji a ceny neznám. Vyhl bych se určitě neznačkovým výrobkům.
akumulátorový-již nikdy.proč,protože baterie exne v nejnevhodnější době a přes nabiječku začne fungovat až po nabití baterie,tudíž mám tvář oholenou jen částečně a musím čekat,stejně neholí do hladka (to ani nejde-planžeta)
Braun/Philips. Braun má nižší ceny planžet a planžety jsou snadno dostupné. Mám jeden Philips frézkový holí suprově pokožku nedráždí, ale frézky jsou v ČR nedostupné. Ceny náhradních frézek jsou vyšší než ceny planžet. Jestli akumulátorový nebo do sítě podle vkusu každého soudruha. Obojí má své pro a proti. Takže za mě Braun planžetový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.