Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte zkušenosti s tímhle výrobkem?
Je to použitelné za ty peníze?
Nakonec jsem pořídil tuhle a spokojenost
Jakožto servisák se bez podobného zařízení v současných vedrech neobejdu. Nemám přesně tu z Lidlu, nicméně stejný princip chlazení (peltier ) Ta z Lidlu má navíc zajímavý bonusek - jede i na 230 VAC, já jsem si na tu svou dokupoval zdroj. Ale i tak - ochlazení o těch 20°C je naprosto reálné, zejména při delší jízdě.
Vše je jen o Vaších požadavcích a Vašich penězích.
Slogan "Chladí až do 20 °C rozdílu s teplotou okolního prostředí" je přeci hloupost. Nemám tuto lednici, neznám jí, ale po zkušenostech ostatních, jsme koupili dražší kompresorovou. Je těžší, dražší, ale umí to, co slibovala. I zamrazil led. V dnešních teplotách okolo 30°C si dovolím tipnout, že udrží 22-25°C. Pokud do toho dáte podchlazené věci a třeba led, jak někdo píše, bude to lepší, ale ubíráte prostor pro chlazení věcí. Dojedete na odpočívadlo a napijete se teplé limošky. Taky záleží, jak daleko jedete.
Ale rád se nechám přesvědčit zkušenostmi jiných.
Jo, ta není špatná. Jenže proti té Lídlové je ,,nepatrně´´ dražší
Za těch ušetřených skoro 6 litrů si radši dám chlazený nealko v hospodě po několik dalších let
Záleží na co to člověk potřebuje.Jestli na maso v Kempu poř. potraviny které se rychle kazí ,potom nic jiného nezbývá.Jestli na chlast,tak můžu otevřit okno a za jízdy ochladím také a ušetřím za nesmysl z Lidlu.Protože je k ničemu.
Angličané říkají - nejsem tak bohatý abych kupoval laciné věci.
Zde už to platí také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.