Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung Smart TV - aktivace TopFun

Od: query* odpovědí: 12 změna:

Dobry den,

koupil jsem si pred tydnem LED Smart TV od Samsung ES5500. Tento tyden se mi ji podarilo pripojit k internetu a hnat nazacatku jsem narazil na moznost aktivace na 6 mesicu balicku Topfun Start zdarma. Zobrazil se mi i DUID. Pres PC jsem se na tomto serveru zaregistroval, ale nemuzu dany voucher uplatnit. Pokazde kdyz to zadam v mem uctu v polizce "Využít benefit" mi to po kliknutui na tlacitko aktivace chybu "Chyba při pokusu o aktivaci benefitu. Zkuste zadat kód znovu." Nevite co s tim? Zkousel jsem to nekolikrat a porad ten samy vysledek. Tak netusim co delam spatne. Nebo to musim cele udelat pres televizi? Mohl by mi prosim nekdo napsat srozumitelne co mam kde nastavit? Dekuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rf
hodnocení

0x

Mám stejný problém, budeme asi muset účet aktivovat zasláním 1 Kč nebo více a pro platný účet by to pak mělo jít aktivovat. Zkuste se na problém podívat do Googlu.

RF

gredy*
hodnocení

0x

Já jsem to dělal jenom v TV a bylo to bez problémů. Podle mne to s PC nemá nic společného. Na PC se to připojuje a aktivuje samostatně.

hodnocení

0x

Máte dobitý účet? Před uplatněním benefitu?

Tady máte návod přímo od LG.

manekol
hodnocení

0x

Máme stejný problém. Zítra volám na Samsung linku, snad mi poradí. Topfun je pekne vypecenej, protoze v zalozce Servis, v levem menu Sledování filmů pomocí aplikace Topfun prostřednictvím Samsung TV - je uvedeno, ze pro aktivaci benefitu je nutne mit na Topfun minimalne 1 Kc kredit (pry manipulacni poplatek). Castku lze dobit, online kartou, sms, prevodem z uctu atd. - ovsem minimalni castka kterou lze dobit je 50 Kc!. Coz pro nas jako svatecni" uzivatele TV je stejne zbytecne jako registrace na nejakem Topfun. Nemluve o tom, ze filmy co sly loni v TV na Topfun se slavou predstavuji jako sve novinky na rok 2013... Ale coz, darovanemu koni na zuby nekoukej - a taky nebudeme, pokud to bude fungovat...

gredy*

Mám také TV Samsung. Znova opakuji, že vše proběhlo naprosto bez jakéhokoliv problému. S aplikací TopFun na PC to nemá nic společného, tam je nutné mít nabitý kredit, na TV to potřeba není. Aktivujte si TopFun jen prostřednictvím TV a ne prostřednictvím aplikace TopFun na PC! V TV pak zadáte číslo, které máte uvedeno v obdrženém voucheru. Nebylo potřeba pro aktivaci nic platit, vše bylo zdarma jen na základě přiloženého voucheru obdrženého při nákupu TV. Domnívám se, že asi nepostupujete podle návodu a zbytečně se tu rozčilujete. Stačí opravdu postupovat podle pokynů, je to jednoduché, spolehlivé a filmy máte k dispozici v avizované výši zcela zdarma.

Nabídka filmů na TopFun je už jiná věc.

gredy*
hodnocení

0x

Špatně děláte to, že to kombinujete s počítačem. K uplatnění benefitu se vše nastavuje jen v TV! Jde to bez problémů, spolehlivě. Zapoměňte na PC a udělejte to znova jen v TV.

doplněno 28.12.12 21:52:

Tak o těch "novotách" jsem nevěděl. Já to mám ještě z doby, kdy jsem použil číslo z voucheru. Tak bohužel, mé rady jsou tedy potom na nic. Sorry.

manekol
Na Topfun neni mozne mit dva ucty na jeden email, takze jsme to udelali pres TV, a pouzili druhy nas email. Spojili dle navodu ucty v TV s Topfun, a po najeti do aplikace Topfun v TV se misto puvodniho (Uzivatel neprihlasen), coz nam to psalo predtim to nyni pise Uzivatel jiz neni aktivnim uzivatelem, zaregistrujte se" - ale TV je prihlasena pod timto uctem, hesla loginy spravne, ucty propojeny. Nechapu hlasku "Uzivatel jiz neni aktivnim uzivatelem, kdyz pod timto emailem jsme udelali na Topfun registraci pres TV. Dalsi vec je, ze my uz nemame ciselny kod voucheru, o kterem mluvite. Mame jen DUID kod, ktery ukazuje TV. Vzhledem k tomu, ze v Samsungu, Datartu, Electroworldu ve skladu ci kde nekdo ukradl ty vouchery, uz je pak nedavali, ale kazda TVma svuj DUID kod. Dle navodu na Samsung, u teto nabidky je napsano - Pouzijte odkaz Uplatnit Benefit. Tam se to DUID zadava, a pise to Chyba, akce neprovedena. Bohuzel to ani neodpovida poctu znaku co byl na voucheru, a co se zadava do aplikace v TV, ani na www strankach...
mario33

mám v tv stejnou hlášku "Přihlašovaný uživatel již neexistuje, přihlašte se pod aktivním účtem" a to již registrace i aktivace topfun START proběhla úspěšně a už jsme ji používali. Myslím že problém je někde v komunikaci u TOPFUN. Jinak účet při přihlášení na pc funguje bez problémů, jen prostě v TV ne...

podvedeny*
hodnocení

0x

Benefit platil pouze do 31.12. 2012. Je to podvod. Jsem na tom stejne.

podvedeny*
hodnocení

0x

Mam ten jisty problem. Pak jsem zjistil, ze benefit platil pouze do 31.12. 2012. Je to podvod.

martas*

no jooooo,ale na mall.cz a v letácích planeo elektro byly Samsung TV smart v lednu a tam bylo že platí benefit do 31.1.2013,a na stránkách top fun mají pořád upoutávku že je 50 filmů měsíčně zdarma po dobu 6 měsícu pro Samsung,tak nevím ,někde je podvod jak prase

elkaro
hodnocení

0x

pres televizi, jinak to nepujde vole:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]