Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou TV programy

Od: bobesm odpovědí: 5 změna:
Zdravím, od včerejšího rána mi nejdou žádné programy v TV kromě CT1, CT2,ČT Sport a ČT:D Art, ale pouze bez HD. Ostatní programy píší ŽÁDNÝ SIGNÁL. Bydlíme v panelovém domě a využíváme společné antény. Zkoušel jsem naladit programy znovu, podařilo se naladit dost programu včetně Novy, Primy atp., ale opět bez HD v nic moc kvalitě.
Co by to mohlo způsobovat? Příchod na DVB-T2? Budu muset koupit novou TV? Mám par let stary Samsung.
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

HD v T2 by mělo běžet pořád. Nic se až do konce roku (Praha) nevypíná.

hodnocení

0x

Zeptejte se sousedů, kteří také používají společnou anténu. Nejspíš bude problém v ní.

hodnocení

0x

Záleží kde to je, třeba už je to přepojeno na to provizorní řešení bez HD. Postupně se HD odpojuje a přechází na DVB-T2. Bude nutné zakoupit settopbox s podporou HDB-T2.

doplněno 19.06.19 09:17:

Další možnost, ale není to tak jednoduché, jak někteří popisují. A ani levné.

jabraka*
hodnocení

0x

Na společných antenních systémech je řešen přechod zcela jinak.Pokud je odpojen příjem z vysílačů a je k dispozici jen signál DVB-T2 správce TV rozvodů v domě přeladí systém.Obvykle bývá přístup ke kanálům nejen z pozemního vysílání,ale i ze satelitů.Televizory účastníků není nutno přizpůsobovat.

JABRAKA

fran56ris*
hodnocení

0x

Neblázněte. Mě blbnou také, zřejmě něco dělají z vysílači. Chytám 154 stanic. Dnes je problém.

Vydržet a nešílet:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]