Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka mobilu

Od: rodic odpovědí: 8 změna:

Je problém když se nabíjí telefon nabíječkou která dává 2,2 A?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není až tak důležité, co je schopna dát nabíječka, ale kolik si vezme mobil. Pokud je nabíječka slabá, bude se hřát, pokud je výkonnější, nic se nestane, mobil si vezme to co potřebuje.

jenicek*
hodnocení

0x
Čím více ampér dokáže dodat,tím lépe. Ta vaše je ideální,co já bych za ni dal :-P. Ta moje je schopna dodat max.700mA a hreje se jak sviň *smich*. Byla by schopná vytopit můj pokoj *sok*

jurajjuraj*
hodnocení

0x

mobil si bere to co potrebuje takze se nestane nic, taky zalezi podle propojovaciho kabelu nabijecka-mobil, s jednim kablem nabiju 1% za 56sekund z druhym nejakym univerzalem 1% skoro 3 minuty

111®
hodnocení

0x

no protože nemá datové dráty a nemůžou se domlouvat

Není to o datových drátech, je to o drátech v kabelu. Jedny aby člověk hledal lupou...ty dráty a pak je nabíjení velmi pomalé, i když mobil umožňuje rychlonabíjení

111®
hodnocení

0x

@nonek: nechci se přít ale píši co vím..některé telefony bez datových drátů nenabíjí..vůbec..

Chtěl jsem napsat (měl jsem napsat)

Není to jen o datových drátech, je to o drátech v kabelu. Tolik na vysvělení...snad si rozumíme

hodnocení

0x

Naní to problém, ta nabíječka to sama o sobě "nedává". Je to nepochopení fuzikálních vlastností elektrického proudu. Ten údaj o 2.2A řá pouze že nabíječka může tolik dát když si to od ní nabíjené zařízení odebere. Rozhodně to nějak do těch drátů nebude "tlačit".

A kolik si zařízení vezme záleží především na jeho konstrukci a pak na kvalitě propojovacího kabelu. Elegantní tenoučké a několik metrů dlouhé kablíky prostě nepřenesou mnoho proudu (to je taky základní pojem z fyziky - ohmův zákon).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]