Zdravim, dala jsem si do fotoopravny jednoho soukromnika opravit blesk na zrcadlovce. Bohuzel oprava trva skoro 3 a pul mesice. Ve ctvrtek si pro fotak jedu, udajne bude opraveny. Mam pravo na nejakou slevu opravy, kdyz nedodrzel termin opravy? (Na smlouve je 30dni, me rikal at pocitam mesic a pul)
Pokud máte pro příště na výběr více soukromníků, zkuste ho. Až to budete muset dát do znač. servisu tak se prohnete až k zemi.
kaja36
Nejhorsi je,ze mi byl doporucen pres znameho, ktery byl u nej spokojen. Co je tohle za error jsem nepochopila. 3 a pul mesice je teda hodne dlouha doba.
Když jsem mu po té době volala, říkal mi, že mu ještě nepřišla ta potřebná součástka. Foťák už měl rozebraný, tak jsem si říkala, že ještě chvíli počkám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.