Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti se značkou Beko. Bratr uvažuje, že s ní vybaví celou kuchyni. Mám pocit, že kdysi vyhrávala i nějaké Dtesty ale teď nějak nemůžu najít žádné věrohodné recenze. Díky
2x
Kdyz nam dosluhovala kuchyn, ale nemohli sme se dokopat do celkove rekonstrukce, postupne sme vymenovali odchazejici spotrebice za beko - vypadalo to jako levna alternativa a prijemna vybavenost, s kvalitou nam bylo jasny ze to nebude valny za tretinovou cenu proti jinym zn, ale tohle sme opravdu necekali...
Po 7 letech je to mordor s kazdym vyrobkem, doslova. Na sporaku se sedreli popisky, takze sme je museli dokreslit lihovkou abysme mohli pect. Pod troubou suplik proste vypadl z kolejnic a jezdi po zemi. Z odsavace odpadava lak a saje fakt na prd (ale to asi uz na zacatku stal 1800 no). Mycka ma totalne rozezrane kose, suplik na pribory zarezl a nejde vysouvat a horni suplik na poharky vypadne cely na zem kdyz se vytahne na max. Spicky dratu co drzi talirky sou rozezrane na shnily kov a vice jak 3/4 je jich vylamanych. Venkovni madlo je utrhnute tak 5 let a to se tam menila ridici jednotka za 2500kc coz je vic jak ctvrtina porizovaci ceny. Beko bych nepral nejvetsimu nepriteli. Nyni rekonstruujem komplet, tedy s rocnim neplanovanym odkladem, a pulka tech spotrebicu uz se neda ani prodat jak je tom spatne.
Do nove kuchyne urcite, urcite, urcite nebrat. Do pronajmu nebo studentovi s tim ze to uz nebude odvazet po studiich atak, proc ne. Kolik zaplatite, tolik dostanete - ted uz si dame pozor, a vy se beku vyhnete prosim.
1x
Od Beka mám myčku, jede 6 let zcela bez problémů. Ty výkřiky tady, co by si kdo od Beka nekoupil, jsou úsměvné. Záruka většinou 5 let, takže ty jsou skoro provozně jisté, cena oproti "prémiovým" značkám poloviční... A za 8-10 let si koupím nový, moderní výrobek. Nebudu 15 let koukat na sice spolehlivý, ale ke konci životnosti už značně zastaralý prémiový výrobek. A cenově za ty dva v daném období budu stejně jak s tím jedním prémiovým. Nakonec ať si každý koupí, co je blíž jeho srdci.
1x
Vše to je věc předsudků. BEKO je obecně spíš v levnější cenové kategorii, ale neřeším, že je to Turecké... Okolo mě je tolik lidí co zápasilo se značkovými výrobky , ať to byla pračka, lednička,myčka.. Varná deska... Dokonce jsem montoval jednou desku od Miele a byla vadná... Dnešní zkušenost je, že člověk vzhlíží ke značce, že je lepší... Ale spíš to vidím tak, že je prestižnější a u nás v česku se na to hraje nejvíce... Když budete třeba v SanMarinu, tak takové značky výrobků co jsou u nás ani neuvidíte... Spíš záleží na modelu a na štěstí. Dražší modely bývají zpravidla lépe vybavené , ale to neznamená že je trvanlivější. V dávné době jsme měli pračku Bosch se senzorovým ovládáním. Jen problém nad problém...
0x
0x
Dobrý den
vždy je možnov volit vyrobek s 5 let plnou garancí a 10 let garance na motor či kompresor u susičky
Kompresor u suššičky jako díl stojí skoro to co nový přístroj
JE ALE NUTNO GARANCI REGISTROVAT PRO KAŽDOU GARANTOVANOU VĚC ZVLÁŠT
TEDY JEDNOU PRO MOTOR A ZNOVU REGISTROVAT PRO 5 LET ZÁRUKY NA CELÝ VYROBEK
sušička sice hlučnější ale nevadí funguje
jJinak si mylsím že poměr cena 5 let garance není zlá. ale uvidíme ukáže čas zda opravdu vše uznají
u garance na komprsor člověk musí platit za práci technika .
Já jsem vylit takový produkt který má obě garance . to se ale časem u produktu mění a garance posouvají na jiné produkty
Zkusím a uvidím rok jsme spokojen
0x
Před půl rokem jsem koupil sušičku prádla Beko: potřeboval jsem co nejmenší hloubku a tady byl výběr typů velmi omezený.
Suší denně, vše je OK (i hlučnost).
Zato návod je katastrofa: velmiv špatný papír, malinké, špatně čitelné písmo a řekl bych, že ho psal Turek bez znalosti češtiny - jen za pomoci českého slovníku. Např. tentýž ovládací prvek nazývá jednou tlačítko, podruhé signálka, potřetí knoflík. Moje máti si s tím vůbec neuměla poradit. Nízkonákladovost z toho přímo čiší. Koupě ale nelituji.
0x
Rozhodně nebrat! Mám velmi špatnou zkušenost s myčkou nádobí, kde plastová ovládací tlačítka každou chvíli prasknou a myčka se nedá použít. Během osmi let opravována třikrát ta samá závada. A když ji reklamujete, vymění součástku za dvě stovky, ale čtyřikrát tolik chtějí za dopravu a práci. Beko už nikdy více!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.