Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr nové televize

Od: sparcoo* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, chceme si do obývacího pokoje pořídit novou televizi. Do teď jsme měli starou CRT televizi s úhlopříčkou 80 cm.
U nové myslím, že bude dostačující úhlopříčka 108 cm. Jde mi o kvalitu obrazu pro maminku, která hůře vidí. Televize bude sloužit hlavně na sledování tv programů, také bych na ní rád sledoval YouTube a případně i listoval internetem a prezentoval fotky z mobilu. Chtěl bych k ní připojit také bezdrátovou klávesnici.
Vůbec se v tom nevyznám a nerad bych udělal chybu, aby nám nějaký rok vydržela.
Poradíte jakou značku TV koupit? A jakou řadu? Děkuji
Mě se celkem líbí LG 43UK6470

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

1x

Kvalitativně budou v této cenové kategorii tak stejně. Nedávno jsem kupoval pro známou Samsunga 7 řada a obraz krásný, internet maká, USB na filmy šlape, jen to nemá výstup na sluchátka. Hisense není ve Vašem výběru? Je vyráběná v Plzni a celkem dobré recenze. Jinak značkové TV Sony, Panasonic, Philips, LG, Samsung chybu neuděláte, jen záleží jak Vám sedne určitá značka jak přímo televize tak ovládání. Přeji dobrou ruku, při výběru. ;)

Hisense? Opravdu? Vypadá opravdu velmi zajímavě.... Za mně Samsung...

hodnocení

1x
Kdysi jsem měl taky starou televizi s úhlopříčkou 80 cm. Koupil jsem jinou s úhlopříčkou 125 a připadlo mě to tak akorát. Dnes bych bral ještě větší.
LG mě dost zklamalo a navíc seřazení programů je úplná katastrofa.
Teď mám Panasonic a spokojenost.

hodnocení

0x

Asi bude různých odpovědí mnoho. Já jsem spokojen s TV Samsung, s úhlopříčkou 107. Přes WiFi přehrávám i filmy z počítače, pomocí aplikace Smart View, která se stahuje ze stránek Samsungu. Ale každý asi vychválí to svoje.

vernon
hodnocení

0x
V dnešní době lze uvažovat pouze a jen o televizorech zn. Samsung. Ostatní výrobci uz nějakou dobu jen sekundují...

Nemám s tím osobní zkušenost, ale naši mladí mají Samsunga a už prej ani zadarmo. Možná špatný kus, ale neustálé problémy.

re4zon
@vernon Na to jsi prisel jak? Plati te Samsung? Vyber tv jsem resil pred par mesici (nakonec jsem vyresil jinak) pomerne dukladne, dost jsem toho nacetl i videl a vyzkousel a ze by samsung mel neco vyrazne lepsiho nez konkurence jsem si tedy nevsiml. Naopak, pro nekoho muze byt napr. absence podpory nekterych kodeku dealbreaker... A tohle plati ve vsech segmentech, vsude je hromada konkurence.

juraja*
hodnocení

0x

Zdravím

Taky sem jí chtěl koupit ale nakonec vzal větší

Připlaťte 500kč a máte LG 49UK6470PLC -123cm

televize.heureka.cz/...

taky sem dlouho hledal a vzal tuhle,no a zítra mi přijde domů

hodnocení

0x

Tu LG si klidně pořiďte, pokud vám vyhovuje velikost. S jedinou věcí se ovšem smiřte, listování internetem vás brzy omrzí, to rohraní neumí pořádně žádná televize v porovnání s počítačem. A ještě rada na závěr. Připojte ji pokud možno ethernetovým kabelem a nikoli přes WiFi. To znamená kabel do internetové krabičky co máte někde v obýváku.

lmgify

listování internetem vás brzy omrzí, to rozhraní neumí pořádně žádná televize
Nezjišťoval jsem, jak konkrétně jednotlivé značky řeší přístup k Internetu, ale minimálně některé jsou zřejmě jen glorifikovaný VNC client na PPP spojení *sok*

hm*
hodnocení

0x

Značku neporadím, ale doporučuji matný displej. Není nic horšího, než se snažit sledovat obraz na zrcadle (koneckonců to asi znáš z CRT, ale na placatých je to snad ještě horší).

bulik*
hodnocení

0x

Plazma hrozně žere.

lmgify

To se ještě vyrábí? Který vořech by to koupil?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]