Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám aplikaci pro měření plochy pozemku

Od: zajda888® odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
v Google obchodu je dost aplikací, které změří obsah pozemku podle ručního zadání hraničních bodů. Jenže ty body se zadávají v mapě. Já bych potřeboval appku, kde si zadám buď katastrální území a pak číslo pozemku nebo si mapu přiblížím tak, že se čísla pozemků objeví samy.A pak už si ty body klidně ručně zadám.
Zkusil jsem asi tři appky a už mě nebaví instalovat, odinstalovat, třeba má někdo už vyzkoušenou.
Chci to proto, že kvůli stromům v mapě nevidím hranice pozemku. A změnu mapy jsem nenašel.
Moc díky
Když to nepůjde, udělám to v kompu v ortofoto CUZK. Ale rád bych i apk.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

depoz
hodnocení

4x

A nestačí ti www.nahlizenidokn.cuzk.cz? Tam snadno zjistíš přesnou (oficiální) výměru pozemku, pokud znáš katastrální území a číslo pozemku, případně adresu a číslo popisné. Kromě jiného tam lze také ručně měřit jak vzdálenosti, tak i plochy. Hranice pozemků jsou zobrazeny jak v kasické mapě, tak i v orthofotomapě.

samosato*
hodnocení

3x

Proč to dělat složitě a nepřesně když to jde jednoduše a přesně na kolegou výše uvedené webové adrese?

doplněno 17.06.19 07:41:

Na mapy.cz je možné provádět totéž ještě jednodušeji (i když nepřesně).

hodnocení

Jo, máte oba pravdu, je to takhle lepší, já se jen pídil jestli je nějaká appka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]