Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí kino hraje jen na přední bedny

Od: mk94* odpovědí: 3 změna:

Mám doma novou televizi LG a k tomu domácí kino HT304SU - DH . U kamaráda jsem viděl že mu to jeho (podobné taky od LG) dokáže hrát na všechny bedny a tak jsem si to koupil ale mě to doma hraje jenom na přední bedny a na ty zadní jenom když se koukám na nějaké dvd... Ale mu může hrát i televize na všechny bedny. Nevíte čím to může být nebo jak se to nastavuje?

Mám propojenou TV s DVD jenom přes HDMI.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím jak u tohoto modelu, ale u jiných se dá nastavit virtuální prostorový zvuk. Žádnou výhodu v tom sice neshledávám, ale někoho to asi potěší.

perda*
hodnocení

0x

Pokud je zvuk ve stereu tak nemá smysl ho prznit posíláním do zadních beden.

není úplně špatný nastavit zadní na sníženou hlasitost, pak to má smysl poslouchat i zezadu jinak je to dost nepříjemné - myslím klasické TV vysílání. Určitě bude tlačítko na DO na přepnutí režimů typicky: manual/stereo/prostor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]