Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevření prostoru na CD

Od: hifka odpovědí: 4 změna:

Jak se prosím Vás otvírá na věži Philips C355 prostor pro CD .Soused ji dostal a neví jak .Prý už mačkal všechny knoflíky a nic.Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Na čelním panelu vlevo jsou dvě kulatá tlačítka. To horní je označeno CD,Open-Close

doplněno 16.06.19 14:20:

A asi jsem našel i fahrplan - download.p4c.philips.com/...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, soused by možná ocenil i uživatelskou příručku viz odkaz (problém je řešen na str. 89). Zdravím!

download.p4c.philips.com/...

doplněno 16.06.19 14:38:

hifka - píšete, že soused toho "hifíka"dostal. Měl by se zeptat dárce, zda byl předán zcela funkční, resp. jestli to otevírání fungovalo. Jinak mám zkušenost, že tyto měniče CD jsou poměrně poruchové.

hifka
hodnocení

Díky ,také jsem našla na netu to co vy ,ale jemu to prý pořád nejde otevřít.

olinl

..teď už soused ví, že má věc, která bude potřebovat servis nebo se nebude používat naplno. To otvírání dvířek je častý problém elektroniky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]