Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu někoho,kdo do problematiky daleko vidí víc než já.Internetové připojení skontrolováno včera přímo technikem poskytovatele,naměřeno - download 52,upload 46,ping 7,připojení je konstantní,bez kolísání,tudiž absolutně v pořádku.Na toto připojení mi 7 měsíců běžela služba Skylink live tv v pořádku na 4 zařízení,na Led tv LG obraz HD jako víno.Od pátku se všechny programy po cca 10-ti vteřinách najednou zastaví,mobil s tou samou službou se seká,notebook taky.Navíc na notebooku vyskočí hláška-Obsah nelze přehrát z důvodu nízké kvality internetového připojení.Internet je v pořádku,u Skylinku nemají žádný výpadek,u nich prý nevidí žádný problém,Skylink to hází na poskytovatele internetu,ten zase na Skylink.Restartoval jsem router,notebook,mobil,Tv,z tv jsem reinstaloval aplikaci Skylink,nic nepomáhá.Jednoduše jsem v domácích podmínkách udělal vše co se dalo,přitom internet běží ,servery typu Youtube taky bez jediného seknutí.Technik,který provedl kompletní kontrolu připojení mi hodil poznámku,že mu to připadá jakoby Skylink blokoval rychlost připojení.Podle mně je to nesmysl,nevím,proč by to dělal,když má odemně 3.000.- ročně jako abonenci.7 měsíců absolutní spokojenost,od pátku nefunkčnost,jak přes wifi tak po kabelu.Co s tím dál?Máte někdo tip?Moc děkuji za rady,Radim.
To MS v hokeji bych do jisté míry chápal,ikdyž ty servery jsou v dnešní době tak kolosální,že bych ale se vší uctou o tom pochyboval,mně ro prostě vypadlo v pátek navečer a na všech zařízeních,dokonce i Huawei P20 to kouše.Internet v pohodě,do prčic už opravdu nevím kdee může být pes zakopaný.Tvrzení,že Skylink to nějak blokuje mi připadá absurdní.
Nejdu náhodou všetky zariadenia naraz?
Skúste sa na skylink-live pripojiť u niekoho iného na internet alebo na voľnú wifi. Ak to pôjde v pohode,tak problém bude v poskytovateli internetu,ak budú výpadky aj inde,tak na vine je skylink. Nedošlo u vás náhodou ku prenosu veľkého objemu dát a poskytovateľ vám to obmedzuje?
Nejdou,zkoušel jsem všechno,před tím,jak to vypadlo,tak to opravdu 7 měsíců šlo bez chybičky a dokonce i na 4 zařízení najednou,prostě to jelo.Ted ne.Skylink dává od toho ruce pryč a zítra u poskytovatele internetu mi tutovka řeknou to samé co mi řekl včera jejich technik.
Internet je nomezený,takže poskytovatel nemůže omezit data,ted jsem streamoval film v rozlíšení full hd z jiného srveru a absolutně bez jediného seknutí v pořádku.
Napište sem, prosím, jak byl problém vyřešen a co bylo příčinou. Určitě by to zajímalo více abonentů SKYLINKu.
Myslim ze lide resi to co ja.Na TV se seka ale na pc jede v poho a je na stejnem internetu. Stream neni problem ale hadam ze problem je v nastaveni tv ci te aplikaci. Ja osobne uz nemel trpelivost a jedu to z pc jelikoz se to pres prohlizec nesekne jen pres apku na tv.
Hezký den, sekaní na Skylin live Tv dělá i mě, poplatky se stále zvyšují, ale opatření společnost stále neřeší. Problém není určitě v připojení, protože to dělé skoro všude. Pište to všichni do hodnocení v aplikacích na Google Play.
Potvrzuji stejný problém. Rychlost a spolehlivost internetu naprosto bez problémů. Skylink TV se seká naprosto pravidelně, pokud si pustíte funkci "sledovat program od začátku" - to je 100% jistota, že se to začne sekat. Očekával bych, že se přiznají k technickým problémům (na jejich straně) a představí časový výhled jeho odstranění. To by bylo seriózní jednání, doposud však jenom zatloukají.
Mám to samá co všichni popisujete,mrzne v době večerní sledovanosti ,posílal jsem jim chybové kody kontroly ale nic tam chybového není,můj poskytovatel int,a-net nevidí žádné kolísání sítě takže je to tak jak píšete asy bude Skylink adios.
Taktéž se mi seká obraz na mobilu Live TV ,večer cca od 20 hodiny. Už jsem řešil vše co mi napadlo od kontroly připojení,až po kontrolu routeru (aktualizaci) a snížení rozlišení u mobilu.Nic nepomohlo. Potom mě napadlo zkusit najednou sledovat můj i manželky mobil najednou a můj Honor 8X se za cca 15 minut sledování sekl asi 4x a manželky xiaomi redmi note4 ani jednou. Ted je otázka proč tohle dělá novější mobil a starší běží? Adnroid 10 vs 7? Vyzkouším ještě další další telefony v rodině a na jiněm připojení a uvidím.Ale už mě nebaví koukat na točící se kolečko ,případně hlášku. Jinak na satelit spokojenost .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.