Nejste přihlášen/a.
pokud to nemá otvírání dveří, mohly by ty 2 vodiče stačit
a přesný typ není a návod také ne?
111,aniž bych pořádně rozumněl tomu,co píšu,jen zkušenosti z praxe - digital zvládá jak hovor,tak otevírání dveří po dvou drátech. U posledního bytu jsem ho sundával a čouhaly na mě čtyři dráty,jen dva byly zapojené. Volal jsem elektrikáři a ten mi řekl,že OK,že to bude fungovat. A fakt,funguje. Návod k telefonu asi nepomůže,když ty digitály montují,použijí dráty,jaké se jim zrovna líbí. Proto to chce okouknout u sousedů. A ještě pro tazatele,píšete,že to nefunguje.. Jak jste to zkoušeli? Občas to funguje až po zazvonění od vchodu na ten správný zvonek,jinak ne.
jo já tomu rozumím, chce to je dvoudrátovou sběrnici po níž jde i napájení, dokonce si myslím, že tam bude někde i můstek, aby se napájení mohlo připojit libovolně bez měřáku. Jediný co by to chtělo navíc je třetí drát kdyby to mělo zvonit ještě od dveří..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.