Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, syn má od prosince iPad učtenku mi daly. Před měsícem jsem byl koupit nové sluchátka (drátové) do Applu. Ten problem je ze mi nechtěly dát učtenku ze mi jí pošlou na E-mail ale taky nic . Syn chtěl vyndat sluchátka z tabletu a R.I.P. sluchátka...ulomil se to železné jak se tím to zapojuje
. Když půjdu do obchodu tak budou koukat náměstí jako bubáci
nebo mi ukážou dveře
. Co mám dělat.
Pokud jde o ulomenou část sluchátek, těžko dokazovat vadu materiálu, pokud není viditelně materiál "tenký" a tedy mohl běžným způsobem používání prasknout. Pokud nemáš paragon, ani "e-mailový" či potvrzený záruční list, je nulová šance na vrácení peněz/reklamaci. Některé obchody si účtenky v elektronické podobě "uchovávají", takže v tomto případě by nějaká šance byla, ale musíš si vzpomenout zhruba na datum koupě a přinést obal od přístroje (sluchátek) s čárovým kódem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.