Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz. Prý se má nová nabíječka před prvním použitím zapojit na 24 hodin do sítě. Sólo, bez barterky. Ta by měla být nabíjena až pak. Je to pravda? V manuálu k e-kolu nic takového není, ale v krabičce od baterie je lístek, který něco hlásá o 24 hodinách nabíjení, ale není s českým překladem.
No nevím sice jskou značku pohonu máte, ale je to úplná blbost. Proč by se jako měla zapínat? Absolutně to nedává smysl. A nabíjení baterky si zase řídí nabíjecí elektronika. Mám e-kolo Bosch a něco takového tam nebylo ani náznakem.Dejte nabíjet baterku a neřešte to, je to hloupost.
já jsem to vyluštil tak, že první nabíjení má trvat 24 hodin a to asi proto že se nedá definovat stav baterie a tím pádem ani nabíjecí proud. Na nabíječce by mohlo být jakým proudem j schopna nabíjet a podle kapapcity betrie se dá odhadnout čas potřebný na nabití..kapacita baterie je v Ah, proud nabíječky v A a podí jsou hodiny nabájení..cca.
Díky za odpovědi. Bude to nejspíš v tom textu tak, jak to napsal 111, že první nabíjení provádět 24h.
Možná bych to trochu poopravil na to, že první nabíjení může trvat až 24 hodin. Jak jsem psal výše - nabíjení řídí elektronika a to, že to necháte 24 hodin na nabíječce ještě neznamená, že se to bude 24 hodin nabíjet. Na displeji uvidíte, kdy je nabito.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.