Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HD LED Televize TECHNIKA 32-278-AW15 pohotovo

Od: dan* odpovědí: 4 změna:
Pomoc,HD LED Televize TECHNIKA 32-278-AW15, 81 cm mi po předchozím nastavení automatického vypnutí na 1 h nyní pořád hlásí pohotovostní příčina-zadny provoz.televize se sama zapne nahlásí oznámení a zase vypne (problikava)
Televize nemá žádné ovladače na tělu,vše se dělá pomocí ovladače.
Dotaz-da se to nějakým způsobem vypnout, resetovat televizi, či uvést do továrního nastavení? či něco zmáčknout, osobně jsem zkoušel stisknout tlačítko On/off po dobu 4 vteřin.poradite

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
A čo tak skúsiť v menu TV nájsť obnovu nastavení? Mal som dve telky a obe taku možnosť mali.

111®
hodnocení

0x

za takových okolností nepomůže ON/OFF ale jedině vytáhnout ze zdi tak na 5 minut

olinl
hodnocení

0x

Osobně bych zkusil odpojit televizi od "antény", odpojit ostatní napojené přístroje a vytáhnout z el.sítě/ze zásuvky 230V alespoň na den, aby se vybily kondenzátory udržující "paměť nastavení televize", ale vidím to jako malé procento úspěchu " vynulování". Může tam být i záložní kondenzátor a EEPROM paměť a bude obtížné to běžným způsobem přenastavit. Jsou teď i velká tepla, což pro elektroniku nic moc a je to i jeden z důvodů poruch elektroniky všeobecně. Jak ti píše JackBrno na poradně www.zive.cz , je možné, že tomu reset nepomůže a budeš muset navštívit servis elektro nebo v horším případě sběrný dvůr. V servisu ti alespoň sdělí kvalitu výrobku a časté závady dané značky televize. Před pár lety jsem dával do servisu autorádio a za přijetí a nalezení závady 600,-Kč, součástka 200,-Kč. Bylo to kvalitnější/dražší autorádio, takže bylo rozhodnuto o opravě. Tvůj televizor je starý přes dva-tři roky, mohli by v případě opravy na něj být ještě náhradní díly.

dan*
hodnocení

Děkuji za rady.jinak po celou dobu je televize bez proudu.kdyz se ,,jakoby zapne",tak neustale se zapina a vypina a hlasi to onu zavadu.menu se mi na obrazovce neobjevuje.Tak se uvidí zitra.Dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]