Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji menší radu. Prodával jsem nejmenovanou konzoli na bazarových stránkách, ozval se jeden zájemce, na všem jsme se domluvili. Chtěl jsem po něm pouze poštovné předem, ale dotyčný zaslal celou částku (3.700,-). Já jsem tedy po připsání peněz na účet chtěl balíček odeslat, ale něco mi do toho vlezlo, tak jsem se omluvil a napsal, že zašlu ihned jak budu moci, což jsem také udělal. Vše proběhlo v pořádku, zájemce si balíček převzal, ale po převzetí mne kontaktoval přes email, že mu nedošlo požadované zboží a že mne nahlásí na policii. Můžu se proti tomu nějakou bránit? Nemám žádné foto ani video, jak uvednou věc balím či podobně. Děkuji za rady. Jirka
Mas stale inzerat? Z toho by melo byt patrne, co si prodaval.
Pouze ste si telefonovali nebo i psali maily, sms?
Jak by on chtel dokazat, ze si mu poslal neco jineho?
Pokud mas ciste svedomi, tak to neres.
Co doklad z pošty?
Respektive, to už je slovo proti slovu, balík byl odeslán.
pokud si posilal balik tak mas papir od toho ze si poslal, vetsinou se tam resi i vaha baliku a dorucovaci spolecnost bude mit potvrzeni o tom ze balik predala ( pokud nepredala je to problem jejich a slo by to z jejich pojistky ) , takze bych mu poslal cislo na policii at klidne jde
a pokud jde o to ze si mu treba poslal misto konzole kilo hrusek tak to by se mohlo resit podle te vahy balicku a inzeratu, pokud ho jeste nekde mas tak nech zverejneny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.