Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který vybrat telefon

Od: tron1976* odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

vybírám si nový mobil a nemůžu se rozhodnout. Tak zkouším touto cestou posbírat nějaké názory, rady, příp. zkušenosti těch, kteří používají přístroje, co mi zůstaly ve výběru. Jsou to:

Xiaomi Mi 9, 6 GB/128 GB

Huawei P30, 6 GB/128 GB

Honor View 20, 8GB/256GB

Budu rád za názor, příp. pokud by měl někdo tip na jiný mobil v podobné cenové relaci (kolem 14000).

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mám Huawei a opět bych bral Huawei. Jsem spokojen.

Souhlasím... jsem na tom stejně, jen jsem teď místo Huaweie koupil Honor, ale ono je to totéž.

joudic*
hodnocení

1x

Asus zenfone 6 ;) 12.999 6/64 (2 sim + SD, stejna predni a zadni kamera, stabilizovane 4k60p, 5000mah baterka, snapdragon 855)

hodnocení

1x

No protože momentálně řeším stejný problém, tak to vezmu podle sebe. Takže bohužel oba telefony od Huaweie pryč, možná sice sankce zruší, ale za rok jim opět hrábne a k čemu je mi telefon bez aktualizací a přístupu ke Google play. Ten Xiaomi je dobrá volba ( ale vím, že tu asi bude ix jiných názorů), já momentálně čekám na uvedení na náš trh na Xiaomi Mi9T Pro, to je můj favorit, nebo slabší varianta Xiaomi Mi 9T. A slibují ho na tuto středu ;)

Sankce se týkají budoucích modelů, ne těch co jcou již nějakou dobu v prodeji. Sám jsem nedávno vyměnil Huawei P9 Lite za Honor 8X. A jsem náramně spokojen.

tron1976*
hodnocení

Ten Xiaomi Mi9T Pro vypadá zajímavě. Uvidíme, za kolik ho hodí na trh :) Jen z té vysouvací přední kamery jsem trochu v rozpacích. A taky škoda, že není tenčí.

hodnocení

0x
Já bych šel do Xiaomi Mi 9

hodnocení

0x

Z těch co máte ve výběru bych zvolil ten Honor.

re4zon
hodnocení

0x
Naprosto jednoznacne Asus zenfone 6, za tu cenu nema konkurenci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]