Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vybírám si nový mobil a nemůžu se rozhodnout. Tak zkouším touto cestou posbírat nějaké názory, rady, příp. zkušenosti těch, kteří používají přístroje, co mi zůstaly ve výběru. Jsou to:
Xiaomi Mi 9, 6 GB/128 GB
Huawei P30, 6 GB/128 GB
Honor View 20, 8GB/256GB
Budu rád za názor, příp. pokud by měl někdo tip na jiný mobil v podobné cenové relaci (kolem 14000).
Díky
No protože momentálně řeším stejný problém, tak to vezmu podle sebe. Takže bohužel oba telefony od Huaweie pryč, možná sice sankce zruší, ale za rok jim opět hrábne a k čemu je mi telefon bez aktualizací a přístupu ke Google play. Ten Xiaomi je dobrá volba ( ale vím, že tu asi bude ix jiných názorů), já momentálně čekám na uvedení na náš trh na Xiaomi Mi9T Pro, to je můj favorit, nebo slabší varianta Xiaomi Mi 9T. A slibují ho na tuto středu
Sankce se týkají budoucích modelů, ne těch co jcou již nějakou dobu v prodeji. Sám jsem nedávno vyměnil Huawei P9 Lite za Honor 8X. A jsem náramně spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.